نیروی پلیس دبی به ناوگانی از موتورسیکلت های پرنده مجهز می شود.
این نشانه ی دیگری ست که ما در حال دست یافتن به تکنولوژی و شکل زندگی جدید و ارتقا یافته ای در آینده هستیم.
پلیس دبی به زودی در خیابان ها موتورسیکلت های پرنده یا همان Hoverbike ها به گشت زنی می پردازد.
سازمان پلیس دبی در حال حاضر در حال آموزش دادن نیروهای خود برای استفاده از Hoverbike Hoversurf می باشد که از شرکت سازنده یعنی Watsonville کالیفرنیا تحویل گرفته است. البته هم اکنون ۴۰ موتور پرنده به سفارش پلیس دبی، آماده ساخت است.
این موتورهای پرنده پلیس دبی به منظور عبور سریع از نقاط صعب العبور و دسترسی به مناطق دور افتاده ساخته شدند تا بتوانند به مکان هایی که خودروها نمی توانند به راحتی دسترسی یابند، در کمترین زمان ممکن برسند.

امارات متحده ی عربی یکی از کشورهای پیشتازی ست که نگاه مستقیم به تکنولوژی آینده داشته است و در سال گذشته با Hoversurf درباره ی eVTOl ها صحبت کرده بود. eVTOL ها همان وسایل نقلیه ی الکتریکی با قدرت برخاستن از زمین و ارتفاع گرفتن می باشند.
پلیس دبی امیدوار است که تا سال ۲۰۲۰ میلادی موفق شود که موتورسیکلت های پرنده یا همان HoverBikeها را به ناوگان خود افزوده و افسران پلیس بتوانند از این وسایل نقلیه پرنده در گشت زنی ها و ماموریت های خود استفاده نمایند.
سخنگوی شرکت Hoversurf به USA Today گفته است: ما در حال حاضر در حال آموزش و همکاری با پلیس دبی هستیم تا بتوانیم تا سال ۲۰۲۰ این پروژه را در امارات متحده ی عربی به طور کامل راه اندازی نماییم.

با وجودی که در حال حاضر پلیس دبی ممکن است بزرگترین مشتری فعلی Hoversurf باشد، اما هر کشور و سازمانی می توانید یکی از Hoverbikeها را با نرخ ۱۵۰هزار دلار که نیازمند ۱۰هزار دلار پیش پرداخت است، سفارش دهد.
لازم به ذکر است که Hoversurf از موسسه هوایی فدرال ایالات متحده ی آمریکا مجوزهای لازم را دریافت کرده است و موتورهای پرنده ی آن کاملا به لحاظ شرایط ایمنی موفق به دریافت ستاره های کامل در تست های مربوطه شده اند.
مشخصات فنی موتورهای پرنده Hoversurf
موتورهای پرنده Hoversurf قدرت حرکت در ارتفاع با حداکثر سرعت ۱۰۰ کیلومتر دارند. این موتورهای پرنده می توانند تا حداکثر ارتفاع ۵ متر از سطح زمین بالاتر روند.
بدنه ی Hoversurfها از جنس فیبر کربن بوده و چهار پره ی افقی با چرخش خود، نیروی پرواز آن ها را ایجاد می کند.

موتورهای پرنده ای که قرار است در ناوگان پلیس دبی قرار بگیرند، نزدیک به ۱۱۴ کیلوگرم وزن داشته و با هر بار شارژ کردن، می توانند به مدت چیزی بین ۱۰ تا ۴۰ دقیقه در ارتفاع حداکثر ۵ متری پیش بروند.
توجه داشته باشید که مدت پرواز بسته به سرعتی دارد که راکب موتورسیکلت پرنده در حین حرکت خود، انتخاب می کند. طبیعتا در سرعت های بالاتر و نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت، زمان کمتری پرواز ادامه خواهد داشت.

با تمام ویژگی های جالب این موتور باید بگوییم که بزرگترین نقطه ضعف آن، استفاده ی کوتاه مدت از آن بعد از هر بار شارژ است، یعنی بعد از هر بار سوخت گیری به کمک نیروی الکتریسیته، این موتور نمی تواند بیشتر از ۲۵ دقیقه پرواز کند. ضمنا پره های این موتور پرنده بدون محافظ است و در صورت بروز هر گونه حادثه ای، جان سرنشین و عابران را تهدید می کند.
درست است که این موتور پرنده ی پلیس دبی بر آن است تا به رویای عبور و مرورهای هوایی و خدمت رسانی به افراد، جامه ی عمل بپوشاند، اما باید منتظر ماند و دید که آیا دبی می تواند در این پروژه موفقیت کسب کند یا خیر!
پاسخ دهید