قدرتمندترین گوشی ماه سپتامبر در AnTuTu اعلام شد

iQOO 5 Pro
iQOO 5 Pro

در حالی که کم کم در حال رسیدن به نیمه‌ی ماه اکتبر میلادی هستیم، پلتفرم AnTuTu از این فرصت استفاده کرده است تا قدرتمندترین گوشی های ماه سپتامبر را هم در رده گوشی‌های پرچمدار و هم در رده‌ی گوشی‌های میان رده بازار به طور رسمی معرفی و اعلام کند.

بر اساس رده بندی جدیدی که توسط پلتفرم AnTuTu منتشر شده است، گوشی هوشمند قدرتمند و پرچمدار iQOO 5 Pro با ۶۶۳ هزار و ۷۵۲ امتیاز توانسته است خودش را به عنوان قدرتمندترین گوشی هوشمند بازار (در کشور چین) در ماه سپتامبر میلادی معرفی کند و نسخه غیر Pro آن با نام iQOO 5 نیز پس از آن با کسب ۶۶۲ هزار و ۱۶۵ امتیاز توانسته است خودش را به عنوان دومین گوشی برتر در این رده بندی معرفی کند تا برند چینی iQOO که شاید برای عده زیادی از ما ناشناخته و گمنام باشد، رده بندی سپتامبر گوشی‌های هوشمند در پلتفرم AnTuTu را تحت کنترل کامل خودش در بیاورد. در حقیقت، این دو گوشی هوشمند پرچمدار، اکنون در ماه سپتامبر موفق به کسب کردن جایگاه گوشی هوشمند Xiaomi Mi 10 Ultra شده‌اند که در ماه گذشته با ۶۴۸ هزار و ۶۲۴ امتیاز در صدر قدرتمندترین گوشی های این پلتفرم بنچمارک گیری قرار گرفته بود. همچنان با آرادمگ همراه باشید.

نکته قابل توجهی که باید درمورد این رده بندی و گوشی‌های هوشمندی که در آن قرار گرفته‌اند در نظر داشته باشید، این است که امتیازهایی که در این رده بندی مشاهده می‌کنید، میانگین آمار و امتیاز هر دستگاه را بر اساس بیش از هزار تست نشان می‌دهد که در بین بازه زمانی اول تا ۳۰ام سپتامبر در نسخه هشت پلتفرم بنچمارک گیری AnTuTu به دست آمده‌اند. نکته قابل توجه بعدی این است که هر دو گوشی هوشمند از برند iQOO که در صدر این چارت قرار گرفته‌اند، قدرت خود را از طریق یک چیپست پرچمدار Qualcomm Snapdragon 865 به دست می‌آورند و سایر مشخصات آن‌ها نیز شامل ۱۲ گیگابایت حافظه رم LPDDR5 به همراه ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی سریع و پرسرعت UFS 3.1 می‌شوند. و نکته بعدی هم این است که پردازنده گرافیکی (GPU) مدل‌های دوگانه سری iQOO 5 که در رتبه‌های اول و دوم این چارت قرار گرفته‌اند و به عنوان قدرتمندترین گوشی های سپتامبر در پلتفرم بنچمارک گیری AnTuTu شناخته شده‌اند، بسیار فراتر و بهتر از همتایان دیگر خود عمل کرده است که به یک چیپست Qualcomm Snapdragon 865 مجهز می‌باشند. دلیل اول این برتری و اختلاف گسترده‌ای که این دو گوشی نسبت به همتایان دیگر خود به دست آورده‌اند، این است که این اختلاف به خاطر قدرت ناشی از اورکلاک پردازنده گرافیکی آن‌ها به دست آمده است و علاوه بر این، دلیل دوم این برتری نیز بهبودها و سازگاری‌های نرم افزاری است که تیم سازنده و توسعه دهنده این دو گوشی در برند iQOO برای آن‌ها ایجاد کرده‌اند.

اگر به برترین گوشی‌های این رده بندی توجه کنید، مشاهده خواهید کرد که اغلب آن‌ها در بین ۱۰ گوشی قدرتمند ماه سپتامبر در این پلتفرم بنچمارک گیری (به جز فقط دو گوشی) به یک چیپست Qualcomm Snapdragon 865 مجهز هستند؛ به جای این که نسخه بهبود یافته و قدرتمندتر آن یعنی Snapdragon 865 Plus را در اختیار داشته باشند. همانطور که اشاره شد، نسخه بهبود یافته این چیپست فقط در دو مدل در بین ۱۰ گوشی برتر این رده بندی به کار برده شده است که این دو گوشی هم، دو گوشی گیمینگ جدید به اسم Asus ROG Phone III و همینطور Lenovo Legion Pro هستند. سایر گوشی‌های این رده بندی را نیز در تصویر زیر می‌توانید مشاهده کنید.

iqoo

اما علاوه بر مشخص کردن قدرتمندترین گوشی‌های پرچمدار ماه سپتامبر، پلتفرم بنچمارک گیری AnTuTu قدرتمندترین گوشی‌های هوشمند میان رده (در بازار کشور چین) را نیز در ماه سپتامبر معرفی و مشخص کرده است. در این رده بندی نیز شاهد قرار گرفتن دو گوشی هوشمند از یک لاین آپ در صدر این جدول هستیم که شامل Xiaomi Redmi 10X Pro 5G با ۳۹۷ هزار و ۹۶۳ امتیاز و همینطور Xiaomi Redmi 10X 5G با ۳۹۲ هزار و ۲۳۶ امتیار می‌شوند. جالب این است که هر دوی این گوشی‌های هوشمند میان رده به یک چیپست از شرکت MediaTek مجهز هستند که Dimensity 820 نام دارد. بنابراین، می‌توان گفت که این چیپست موفق شده بر دستگاه‌هایی که به چیپست‌های Snapdragon و Kirin مجهز هستند، چیره شود. سایر رتبه‌های این رده بندی نیز به گوشی‌های هوشمند Huawei Honor 30 در جایگاه سوم با ۳۸۵ هزار و ۳۱۲ امتیاز، Huawei Nova 7 در جایگاه چهارم با ۳۸۲ هزار و ۸۶۲ امتیاز و همینطور Huawei Nova 7 Pro در جایگاه پنجم با ۳۸۱ هزار و ۷۵۷ امتیاز اختصاص پیدا کرده است که هر سه‌ی آن‌ها به یک چیپست Kirin 985 مجهز هستند. در ادامه این مطلب می‌توانید رده بندی قدرتمندترین گوشی های هوشمند میان رده ماه سپتامبر در پلتفرم بنچمارک گیری AnTuTu را نیز مشاهده کنید.

 

عرفان رحیمی صادق
علاقه‌مند به دنیای گیم و ماجراجویی با DualShock 4 در این هنر. بله هنر. به نظر من گیم یک هنر بزرگ است و هر بازی یک اثر هنری. گیم می‌تواند شما را در هر دنیایی که دوست دارید، قرار دهد.