آموزش کار با Apple Health برای نظارت بر ورزش و سلامت

آموزش کار با Apple Health

برای اینکه هر روز، هر هفته یا هر ماه داده‌های مربوط به سلامت و فعالیت‌های بدنی‌تان را بررسی کنید، لزوما نباید ورزشکار باشید یا بیماری خاصی داشته باشید. همه ما برای زندگی سالم و سالم پیر شدن باید اینکار را در روتین هفتگی و ماهانه خودمان قرار بدهیم. کاری که به لطف گوشی‌های هوشمند عصر ما خیلی ساده شده است. در گوشی‌های آیفون ذخیره و آنالیز داده‌های مربوط به سلامت به عهده اپلیکیشن Apple Health است. در این مطلب هم قصد داریم کار با Apple Health را به شما یاد بدهیم. با آرادمگ همراه باشید.

این اپلیکیشن با به‌روز‌رسانی‌هایی که در iOS 13 داشته، حتی بهتر از قبل شده و امکانات زیادی در اختیارتان قرار می‌دهد. برنامه Health به شما اجازه می‌دهد وضعیت سلامتی‌تان را مانیتور کنید، اطلاعات مهم مربوط به سلامتی و بیماری‌هایتان را برای شرایط اورژانسی در گوشی ذخیره کنید و رژیم غذایی و برنامه ورزشی‌تان را دنبال کنید.

قبلا فعالسازی Apple Health را به شما یاد دادیم. بعد از فعالسازی و ذخیره اطلاعات مربوط به ویژگی‌های جسمی و سلامتی خودتان می‌توانید کار با Apple Health را شروع کنید. این اپلیکیشن کاربردها و امکانات متنوعی دارد و در این مطلب قصد دارید به شما یاد بدهیم چطور از همه آنها برای نظارت بر سلامت بهره ببرید.

کار با Apple Health را شروع کنید

وقتی برنامه را برای بار اول باز کنید، یک صفحه خوش‌آمدگویی خواهید دید که امکانات جدید برنامه (در صورت آپدیت شدن) را به شما نشان می‌دهد. این آپدیت‌ها در نسخه iOS 13 شامل طراحی جدید صفحه نمایش خلاصه، نمایش بهتر داده‌های مربوط به سلامت و افزودن قابلیت نظارت بر چرخه‌های قاعدگی است. بعد از آن باید داده‌های شخصی از جمله نام، سن، قد و وزن را وارد کنید تا وارد صفحه خلاصه داده‌ها یا Summary بشوید. در این صفحه می‌توانید نمایش کوتاهی از آمارهای فعلی را ببینید. آمارهایی که در این صفحه خواهید دید به مواردی که از قبل مشخص کرده‌اید، بستگی دارد.

آموزش کار با Apple Health

صفحه Summary شاید ساده به نظر برسد اما هنگام کار با Apple Health خیلی به دردتان می‌خورد. بسیاری از داده‌های مربوط به سلامت و ورزش را می‌توانید در همین صفحه ببینید.

در پایین صفحه روی آیکون Browse بزنید تا دسته‌های مختلف قابل ردیابی توسط برنامه را ببینید. مثلا با انتخاب Heart می‌توانید از اپلیکیشن بخواهید تغییر ضربان قلب یا اشباع اکسیژن را ردیابی کنید. با انتخاب Activity هم می‌توانید مواردی مثل فواصلی که رکاب زدید، دقایقی که ورزش کردید، فواصلی که به صورت نشسته طی کردید و پله‌هایی که بالا رفتید را مشاهده کنید.

با زدن روی هر کدام از این فعالیت‌ها – مثلا دوچرخه‌سواری – وارد صفحه‌ای جدید با جزییات بیشتر می‌شوید. در این صفحه می‌توانید تاریخچه دوچرخه‌سواری خودتان (مثل فاصله‌ای که رکاب زدید) و لیستی از اپلیکیشن‌های شخص ثالث مربوط به این حوزه را ببینید. همچنین می‎توانید این فعالیت را به صفحه Summary اضافه کنید. برای اینکار کافیست به پایین صفحه بروید و روی Options بزنید. در صفحه جدید گزینه Add to Favorites را بزنید. به این ترتیب کار با Apple Health برایتان ساده‌تر خواهد شد.

اگر می‌خواهید همه دسته‌ها و فعالیت‌ها را در یک لیست بلند ببینید، اپلیکیشن Apple Health راهی برایتان تعریف کرده است. در صفحه Summary و کنار هدر Favorites، روی لینک Edit بزنید و زبانه All را انتخاب کنید. حالا لیستی از تمام فعالیت‌ها می‌بینید و می‌توانید انتخاب کنید کدامیک در صفحه Summary نمایش داده بشود. البته باز هم برای دیدن داده‌ها باید روی آیکون Browse بزنید و وارد این صفحه شوید.

وقتی استفاده از اپلیکیشن را شروع کنید، دسته Highlights هم به صفحه خلاصه اضافه می‌شود. در این قسمت می‌توانید لیست دستگاه‌ها و برنامه‌هایی که بیش از همه استفاده کردید را خواهید دید.

تجربه خودتان از کار با Apple Health را با کاربران آرادمگ به اشتراک بگذارید.