ویندوز ۱۰ به عنوان یک سرویس اغلب به روز رسانی هایی برای بهبود، رفع نواقص و موارد امنیتی دریافت میکند. در هر دومین سه شنبه ماه، یک به روز رسانی اجباری ویندوز ۱۰ منتشر میشود و به روز رسانی های اختیاری نیز هر ماه ارسال میشوند.
به روز رسانیهای ویندوز معمولاً بهصورت خودکار و پس زمینه نصب میشوند. اگر سیستم به روز رسانی هایی را پیدا کند، معمولاً آنها را به صورت خودکار دانلود و نصب میکند، اما بعضی اوقات ممکن است که آن ها به صورت خودکار روی رایانهی شما ظاهر نشود.
خوشبختانه، مایکروسافت به کاربران اجازه میدهد تا به روز رسانی های تجمعی ویندوز ۱۰ و به روز رسانیهای امنیتی را به صورت دستی نیز دانلود و نصب کنند. در صورتی که با روش ترجیحی خود ویندوز از طریق Windows Update به روزرسانیها نمایش داده نشوند، میتوانید از کاتالوگ به روزرسانیهای مایکروسافت برای نصب سریع این به روز رسانی های تجمعی در رایانهی شخصیتان استفاده کنید.
در این مقاله، شما را با مراحل دانلود و نصب به روز رسانیهای تجمعی ویندوز ۱۰ به صورت دستی آشنا خواهیم کرد. با آرادمگ همراه باشید.
چگونه به روز رسانی های تجمعی را به صورت دستی برای ویندوز ۱۰ دانلود کنید
۱- به سایت Microsoft Update Catalog بروید.
۲- شما باید با استفاده از شماره مرجع به روز رسانی (شماره KB) آن را جستجو کنید. به عنوان مثال KB4505903.
۳- وقتی مقالهی جدیدی را درباره یک به روز رسانی جدید منتشر میشود، میتوانید شمارهی KB آن را پیدا کنید یا هم چنین میتوانید آن را در سند پشتیبانی مایکروسافت (Microsoft Support Document) نیز جستجو کنید.
۴- پس از شناسایی شمارهی KB، آن را در نوار جستجو واقع در گوشهی بالای صفحه تایپ کنید.
۵- بر روی دکمهی دانلود مواردی که برای نسخه ویندوز ۱۰ مورد استفادهی شما هستند و به آنها نیاز دارید کلیک کنید. میتوانید پیکربندی سیستم خود را در زیر بخش <<System type>> در آدرس Settings> System>About page پیدا کنید.
۶- بعد از کلیک بر روی دکمهی دانلود، یک پنجرهی پاپ آپ ظاهر میشود.
۷- برای دانلود آن بر روی فایل msu. کلیک کنید.
برای نصب به روزرسانی به صورت دستی، میتوانید بر روی یک فایل msu. دو بار کلیک کنید و در نهایت هم برای اتمام نصب آن لازم است یک بار سیستم خود را راه اندازی مجدد کنید.
تأیید نصب
برای دیدن این که به روز رسانی شما به درستی نصب شده است یا خیر، به مسیر Settings> Update & Security>Windows Update بروید و تاریخچهی نصب آن ها را از بخش view update history مشاهده کنید.
در این لیست به دنبال به روز رسانی مورد نظرتان بگردید و اگر نام آن را در آن جا پیدا کردید، به این معنی است که با موفقیت نصب شده است. هم چنین میتوانید آن را از طریق Control Panel>Programs>Programs and Features>Installed Updates تأیید کنید.
جمع بندی
پس از تنظیمات سنتی ویندوز Windows Update، کاتالوگ آپدیت های مایکروسافت (Microsoft Update Catalog) مطمئن ترین روش برای نصب یک به روز رسانی تجمعی در ویندوز ۱۰ است.
علاوه بر این، میتوانید درایورهای خاص دستگاه و به روزرسانیهای فریمور(Firmware) سیستم عامل را نیز از طریق کاتالوگ مایکروسافت دانلود و نصب نمایید.
مطالب مرتبط:
بررسی به روزرسانی May 2019 ویندوز ۱۰
هر آن چه از تغییرات به روز رسانی ۲۰H1 ویندوز ۱۰ میدانیم
از آپدیت بعدی ویندوز ۱۰ با نام ۱۹H1 چه می دانیم؟
پاسخ دهید