اتاق پذیرایی مینیمال

اتاق پذیرایی مینیمال

موضوع طراحی و دکوراسیون منزل بحث تازه ای نیست و از دیرباز همواره یکی از دل مشغولی های بزرگ افراد به ویژه زوج های جوان بوده و هست. اتاق پذیرایی همواره یکی از پر تردد ترین قسمت های هر خانه ای است و چیدمان و دکوراسیون اتاق پذیرایی بدون اغراق، سخت ترین قسمت دکوراسیون هر منزلی به حساب می آید. اما اصلا دلهره نداشته باشید و ذره ای نگرانی به دلتان راه ندهید، زیرا هر مشکلی راهکاری دارد. طراحی های بسیار متنوع و گوناگونی وجود دارند که به جای خود، طرفداران خاص خود را دارند، اما  ما در این مطلب کنار شما خواهیم بود تا یاد بگیرید چطور یک اتاق پذیرایی مینیمال را طراحی کنید.

سادگی همیشه حرف اول را زده است و همانطور که در جریان هستید مینیمالیسم یعنی ساده گرایی. در ادامه با ما باشید و این مطلب از مجله تخصصی آرادموبایل را تا انتها بخوانید، تا اتاق پذیرایی مینیمال خود را مطابق با سلیقه خود طراحی کنید.

اتاق پذیرایی مینیمال

این روزها خیلی ها مدرن بودن را در سادگی یافته اند، دقیقا همان چیزی که حس متفاوت بودن را به انسان القا می کند. امروزه به هر خانه ای وارد می شویم با تنوع و طیف گسترده ای از رنگ ها رو به رو می شویم اما یادتان نرود که ویژگی برجسته یک اتاق پذیرایی مینیمال، این است که تنوع رنگ در آن ها بسیار محدود بوده و بیشتر رنگ های سفید، خاکستری، توسی و مشکی هستند که خودنمایی می کنند. همه اجزاء اتاق باید ساده، با رنگ هایی خنثی و به دور از هرگونه تجملات گرایی باشند.

سبک چیدمان مینیمال تمرکز اصلی خود را بر روی استفاده بهینه از فضا دارد و در یک اتاق پذیرایی مینیمال، نظم و ترتیب خاص و در عین حال ساده در چیدمان وسایل، حرف اول و آخر را می زند. شاید در نگاه اول این کار به نظر ساده بیاید ولی در عمل خواهید دید که این گونه نیست به خصوص اگر به جزییات کوچک نیز اهمیت دهید.

۱) چراغ های اتاق پذیرایی با اشکال هندسی منحصر به فرد

چراغ های اتاق را با اشکال هندسی خاص انتخاب کنید. این کار زیبایی خاصی به اتاق پذیرایی شما می بخشد و اغلب طرفداران سبک مینیمال از آنجایی که اهمیتی فوق العاده بالایی به نور می دهند، از این طرح استقبال می کنند. پس اگر شما هم می خواهید اتاق پذیرایی مینیمال خود را داشته باشید، از این چراغ ها استفاده کنید.

اتاق پذیرایی مینیمال

۲) مبلمان خود را به ساده ترین شکل ممکن بچینید

همانطور که گفتیم در یک اتاق پذیرایی مینیمال، سادگی حرف اول را می زند. پس تا می توانید سادگی را هم در انتخاب نوع و رنگ مبلمان خود و هم در نحوه چیدمان آن ها در اتاق پذیرایی، چاشنی کار خود قرار دهید. به رنگ های مشکی، سفید و کرم توجه بیشتری داشته باشید.

اتاق پذیرایی مینیمال

۳) بیخیال فرش های خود شوید!

بله درست شنیدید، فرش های خود را بیخیال شوید و موکت کردن خانه را فراموش کنید. در یک اتاق پذیرایی مینیمال هرچه کف اتاق ساده تر، خلوت تر و یکدست تر باشد بهتر است. پس زیرپایی ها، میزهای عسلی، گل و گیاه، صندلی های اضافی و حتی فرش های خود را از روی کف اتاق جمع کنید.

اتاق پذیرایی مینیمال

۴) میز نهارخوری نباید زیاد در چشم باشد و جاگیر!

انتخاب یک میز نهارخوری مربع یا مستطیل می تواند بهترین گزینه باشد. دقت کنید که رنگ و طرح آن نیز باید ساده باشد پس میزهایی که روی آن ها شیشه به کار رفته می توانند انتخاب خوبی باشند.

اتاق پذیرایی مینیمال

۵) دیوارهایی یک رنگ با نورپردازی بسیار بالا

در یک اتاق پذیرایی مینیمال اتاق ها یک رنگ و غالبا به رنگ سفید هستند. همانطور که گفتیم در این سبک نورپردازی اهمیت بالایی دارد پس دیوارهای خود را با لامپ های دیواری تزئین کنید و یک نورپردازی فراگیر ایجاد کنید. یادتان نرود که لوسترهای تزئینی، لامپ های لوکس و عجیب الشکل جایی در یک اتاق پذیرایی مینیمال ندارند.

اتاق پذیرایی مینیمال

۶) از شلوغ کاری بر روی دیوارها اجتناب کنید

در یک اتاق پذیرایی مینیمال، یا قاب عکسی بر روی دیوارها دیده نمی شود و یا از یک قاب عکس بسیار بزرگ استفاده می شود. دیوارهای خود را شلوغ نکنید، از تعدد قاب عکس های رنگارنگ و کوچک بر روی دیوارها خودداری کنید، چیزهایی از قبیل گل و گلدان را از دیوارها آویزان نکنید. برای انتخاب قاب عکس های بزرگ نیز به طرح و رنگ های به کار رفته در تصویر دقت کنید تا با سادگی و رنگ های خنثی بکار رفته در اتاقتان همخوانی داشته باشند.

اتاق پذیرایی مینیمال

۷) با پرده بیگانه شوید!

در یک اتاق پذیرایی مینیمال هیچ پرده ای دیده نمی شود. اگر از طرفداران این سبک هستید پس قائدتا به نور طبیعی خورشید اهمیت زائدالوصفی قائل هستید. از نکات بارز این سبک این است که تا جایی که امکان دارد از نور طبیعی استقبال کنید. پنجره های بزرگ و بدون پرده شما را به این مقصود خواهد رساند.

اتاق پذیرایی مینیمال

سخن آخر

ما در این مطلب سعی کردیم تا مفهوم یک اتاق پذیرایی مینیمال را به درست ترین شکل ممکن در ذهنتان شکل بدهیم. همانطور که خواندید و متوجه شدید، در یک اتاق پذیرایی مینیمال از هرگونه تجملات چشم چوشی می شود و تنها وسائلی که واقعا کاربرد دارند به چشم می خورند. در اتاق پذیرایی مینیمال چیزی به اسم دکور وجود ندارد و وسیله های دکوری از فهرست خرید و چیدمان حذف شده اند. اگر در هنگام خرید و دکوراسیون، تنها به جواب دادن به این سوال بکوشید، به طراحی مینیمال دلخواه خود رسیده اید: آیا وجود این وسیله واقعا لازم است؟ آیا واقعا به درد بخور است؟