با توجه به این که دیگر زمان زیادی تا به پایان رسیدن نسل هشتم کنسولهای ویدئویی باقی نمانده است، سازندههای مختلفی که در صنعت بازیهای رایانهای مشغول به فعالیت هستند، قدرت کنسولهای نسل هشتمی سونی و مایکروسافت یعنی پلیاستیشن ۴ و اکسباکس وان را به نهایت خود رساندهاند و تمام تلاش خود را میکنند تا از تمام توان و پتانسیلهای آنها در این یک سالی که به پایان عمرشان باقی مانده است، استفاده کنند. البته این موضوع همیشه در پایان هر نسل از کنسولهای ویدئویی وجود داشته که منجر به ساخت و عرضه شدن عناوین واقعا چشم نواز و خیره کنندهای شده است. همچنان با معرفی گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ با آرادمگ همراه باشید.
سال ۲۰۱۹ سالی بود که ما در این زمینه شاهد عملکردهای بسیار شگفت انگیز و بینظیری بودیم و اکنون اینجاییم تا متوجه شویم که احساس میکنیم گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ کدام یک از عناوین عرضه شدهی امسال هستند تا این که یکی از آنها را به عنوان برندهای که یک سر و گردن از بقیه در این زمینه بهتر عمل کرده است را مشخص کنیم. نامزدهای این بخش عبارت هستند از:
Gears 5
سری بازیهای Gears of War در تمام دوران فعالیت خود در این صنعت، هیچ وقت از نظر این که دارای جلوههای بصری و گرافیکی خیره کننده و بسیار زیبایی باشد، طرفداران خود را ناامید نکرده است. هر زمانی که نسخه جدیدی از این سری عرضه شده است، دارای یکی از بهترین جلوههای بصری و گرافیکی زمان خود بوده است که با عرضه Gears 5 نیز این روند همچنان ادامه پیدا کرد. از دریاچههای یخ زده گرفته تا صحراهای بی آب و علف و خشکِ قرمز، این بازی واقعا ما را به یک سری لوکیشنهای بسیار زنده میبرد، لوکیشنهایی که با ترکیب کردن حالت هنری بینظیر و همینطور سطح فنی بسیار بالا، به بهترین شکل ممکن به آنها زندگی بخشیده شده است. بدون شک، Gears 5 به عنوان اولین نامزد ما برای کسب افتخار گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ به انتخاب آرادمگ، نمونه و مثال بارزی از تلاش یک استودیوی فرست پارتی برای استفاده کردن از نهایت حد توان کنسولهای نسل هشتمی میباشد. داشتن چنین گرافیک چشم نوازی با وسعتی به اندازه Gears 5 این بازی را به یک دستاورد عالی رسانده است.
Resident Evil 2
خلق کردن مجدد لوکیشنهای نمادین و خاطره انگیز Resident Evil 2 قطعا باید یک وظیفه ترسناک باشد که هر کسی از عهده انجام دادن آن بر نمیآید اما Capcom با موفقیت کامل این کار را انجام داده است. راه روهای تاریک و اضطراب آور، سطح بسیار وسیعی از جزئیات بصری در محیطهای بازی و همینطور در طراحی زامبیها، نور پردازی بسیار حرفهای، مدلهای شگفت انگیز چهره و انیمیشنهای بدن و بسیاری از جزئیات دیگر در زمینه جلوههای بصری و گرافیکی، همه و همه رو هم جمع شدهاند تا یکی از گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ را به وجود بیاورند.
Death Stranding
حتی یک بار هم نبوده تا هیدئو کوجیما روی یک بازی کار کند و آن را ساخته باشد، که جلوههای بصری و گرافیکی آن در زمان خود پرچمدار نبوده باشد و اگرچه Death Stranding کاملا با آثار و ساختههای قبلی او متفاوت است، اما حداقل این موضوع برایش تغییری نکرده است و هنوز هم همانطور خیره کننده است که آثار این بازیساز بزرگ همیشه بود. هیدئو کوجیما با استفاده از موتور گرافیکی Decima و بازسازی و بهبود دادن آن که در اصل متعلق به یکی دیگر از استودیوهای فرست پارتی سونی به اسم Gorilla Games است، یک هیولای گرافیکی از Death Stranding ساخته است که شاید تا به حال هیچ وقت در نسل هشتم کنسولهای ویدئویی نمونه آن را ندیده باشیم. همین امر باعث میشود تا این بازی قطعا به عنوان یکی از نامزدهای گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ از طرف آرادمگ شناخته شود. این بازی یکی از عناوینی است که نه تنها از نظر گرافیک فنی شگفت انگیز است، بلکه حتی به قول خود شخص کوجیما، یکی از برجستهترین تصویر سازیهایی است که ما در چند سال اخیر در بازیهای رایانهای مشاهده کردهایم.
Mortal Kombat 11
باور کردن این که استودیوی Nether Realm عنوان Mortal Kombat 11 را با استفاده از یک موتورگرافیکی که یک نسل از عمر آن گذشته، ساخته است، بسیار سخت و حتی غیر ممکن است. با این که این موتور گرافیکی نسخهای بازسازی شده و شدیدا بهبود یافتهای است، اما هنوز هم این یک کار بزرگ میباشد که از عهده هر استودیو و بازیساز دیگری بر نمیآید چون که عنوان Mortal Kombat 11 از نظر جلوههای بصری و گرافیکی بسیار شگفت انگیز است. ذره به ذرهی این بازی پر از جزئیات بسیار زیاد است که با درخشش و جلوه بسیار زیادی پولیش شدهاند تا برای استفاده شدن در این بازی به کار گرفته شوند. مبارزان این بازی از تمام فرصتهای خود استفاده میکنند تا لحظات خورد شدن استخوانها و فواره زدنهای شدید خون را به نمایش قرار دهند. وظیفه اصلی جلوههای بصری این بازی این است تا اطمینان حاصل کند که این موارد و دیگر جزئیات گرافیکی بازی به نرمی و روانی هر چه تمامتر به نمایش گذاشته میشوند.
Red Dead Redemption 2 (نسخه PC)
عنوان Red Dead Redemption 2 سال گذشته برای کنسولهای نسل هشتمی سونی و مایکروسافت یعنی پلیاستیشن ۴ و اکسباکس وان و مدلهای میان نسلی آنها به اسم پلیاستیشن ۴ پرو و همینطور اکسباکس وان اکس به عرضه رسید و یکی از بهترین تجربههای ما (از تمام جنبهها) از بازیهای رایانهای را در طی چند سال اخیر در اختیار ما قرار داد و امسال، کاربران پلتفرم PC نیز موفق به دسترسی و تجربه کردن آن شدند. اکنون، یکی از بازیهایی که پیش از این دارای یکی از شگفت انگیزترین و خیره کنندهترین جلوههای بصری که تا به حال روی کنسولهای ویدئویی دیده شده است، در اختیار کاربران پلتفرم PC قرار دارد و با توجه به این موضوع، دیگر غافلگیر کننده نیست که روی سخت افزار قدرتمندتر این پلتفرم، این بازی که پیش از این با جلوههای بصری خود ما را شگفت زده کرده بود، از این هم بیشتر ما را شگفت زده کند و حتی با وجود این که یک سال از عرضه آن گذشته است، بار دیگر با انتشار خود روی این پلتفرم، بار دیگر در جمع گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ قرار بگیرد.
Metro Exodus
عنوان Metro Exodus که در ستینگ زیر زمینیِ اضطراب آوری مانند دو نسخه قبلی این سری جریان دارد، ما را به یک ماجراجویی دور و دراز از میان روسیهی پساآخرالزمانی میبرد. خوشبختانه این عنوان نیز علاقه و اشتیاق همیشگی این سری برای داشتن بهترین جلوههای بصری و گرافیکی زمان خود را ادامه داده است و هنوز به این روند پایبند باقی مانده است. از صحراهای خشک و بی آب و علف گرفته تا مناطق برفی و جنگلهای انبوهِ وهم آلود و سایر لوکیشنهای این بازی، باعث شده است تا Metro Exodus ستینگِ منزوی و دلهره آور خود را به بهترین شکل ممکن به واقعیت نزدیک کند و به آن رنگ زندگی ببخشد.
A Plague Tale: Innocence
باور کردنش سخت است که عنوانی به خوبی A Plague Tale: Innocence با چنین جلوههای بصری و گرافیکی زیبایی توسط یک تیم کوچک چند نفره در یک استودیوی مستقل ساخته شده باشد. به هیچ وجه اغراق آمیز و بزرگنمایی نیست که بگوییم جلوههای بصری و گرافیکی A Plague Tale: Innocence میتواند شانه به شانهی برخی از بزرگترین و بهترین و پرهزینهترین عناوین و بازیهای بزرگ AAA ایستادگی کند و با عناوینی در این حد و اندازه رقابتی داشته باشد که بسیار تنگاتنگ و سخت است. از جزئیات چشم نواز در محیطهای بازی گرفته تا مدلهای صورت بسیار پرجزئیات و واقع گرایانه و همینطور حالت هنری شگفت انگیز باعث شده است تا A Plague Tale: Innocence از همان ابتدای بازی تا آخرین سکانسهایش با جلوههای بصری و گرافیکی خود باعث شگفت زدگی ما شود. چنین عنوانی را قطعا باید جزو گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ انتخاب کرد.
Rage 2
عنوان Rage 2 مشکلات زیادی در زمینههای مختلف دارد که بسیاری از آنها به قدری برجسته و بزرگ هستند که نمیتوانند نادیده گرفته شوند اما بدون شک، یکی از زمینههایی که این بازی تقریبا یک موفقیت بی چون و چرا و صریح و شفاف به دست میآورد، جلوههای بصری و گرافیکی آن است. این بازی دارای یک دنیای پساآخرالزمانی رنگارنگ و پر هرج و مرج است که با کنتراست زنده و برجسته خود تا رنگهای قهوهای کدر کسل کنندهای که در نسخه قبلی این سری نیز همیشه وجود داشت، یک تضاد بسیار جذاب به وجود آورده است و تم بسیار منحصر به فردی برای این بازی به وجود آورده است. این ویژگیها یک فضای واقعی جدید به هویت بصری این بازی اضافه کردهاند که با ترکیب شدن با مبارزاتی که همیشه بسیار انفجاری و پرهرج و مرج به نظر میرسند، دقیقا همان عنوانی است که از استودیوی Avalanche همیشه انتظار داریم ببینیم. از نمای نزدیک، ویژگیهایی مثل مدل چهرههای شخصیتها زیاد خوب و شگفت انگیز به نظر نمیرسد اما حتی با این حال نیز هیچ شکی وجود ندارد که Rage 2 از نظر جلوههای بصری، یک عنوان بسیار خوب به نظر میرسد که اگر برنده این بخش نباشد، اما قطعا میتوان آن را در میان گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ قرار داد.
Star Wars Jedi: Fallen Order
از آخرین زمانی که یک عنوان سینگل پلیر خوب از سری Star Wars را تجربه کرده بودیم، مدت بسیار زیادی گذشته بود اما استودیوی Respawn Entertainment سرانجام با عنوان Star Wars Jedi: Fallen Order توانست پس از سالها این طلسم را بشکند. همانطور که بازی کردن و تجربه این عنوان بسیار دیدنی و لذت بخش است، جلوههای بصری آن نیز همینطور هستند. Star Wars یکی از سریهایی است در طی چند سال اخیر ما را به لوکیشنهای شگفت انگیز بیشماری برده است که Fallen Order نیز بار دیگر همین کار را انجام داده است اما با این تفاوت که این بار با جلوههای بصری و گرافیکی بسیار چشم نواز، به آنها زندگی و حیاتی مجدد بخشیده است. اما از این مهمتر، این بازی توانست به خوبی آن حال و هوای همیشگی سری Star Wars را نیز از نظر جلوههای بصری همچنان حفظ کند که واقعا آن را تبدیل به یک تجربه بسیار لذت بخش کرده است.
The Division 2
عنوان The Division 2 تقریبا یک چشم انداز جدید به این سری اضافه کرد چرا که ما در این بازی از نیویورک پوشیده شده از برف در نسخه اول به واشنگتن دی سی سبزتری نقل مکان کردیم که بیشتر حالت تابستانی دارد و این خودش یک تغییر بزرگ برای ستینگ یک فرنچایز به حساب میآید. این بار نیز تیم سازنده و توسعه دهنده این بازی در استودیوی Ubisoft Massive به بهترین شکل ممکن این لوکیشن را از اول طراحی کردند و ساختند. عنوان The Division 2 پر از محیطهای بیرونی خلاقانه و نوآورانه است که به هر جای دنیای آن که نگاه میکنید، به تک تک جزئیات محیط به حد شگفت انگیزی توجه شده است و همین امر باعث شده است تا The Division 2 از نظر جلوههای بصری و گرافیکی و همینطور حالت هنری خود واقعا متمایز باشد. جایگاه چنین عنوانی در لیست گرافیکیترین بازیهای سال ۲۰۱۹ واقعا بالا است.
Control
ما همیشه از شرکت Remedy Entertainment انتظار داریم تا برخی از عجیبترین و غیر عادیترین چشم اندازها و اصوات را به ما نمایش دهد اما آنها در عنوان Control واقعا فراتر از تصورات ما عمل کردند. ستینگ اصلی این بازی که در ساختمانی به اسم The Oldest House جریان دارد و پر از پیچ و خمهای زیاد است، پر از تصویر سازیهای شگفت انگیز میباشد به طوری که این مکان پر از اتاقهای مختلف است که شاید تعدادشان به صدها اتاق برسد اما شگفت انگیز است که تک تک آنها از اتاقهای دیگر متفاوت هستند و هر کدام از آنها ویژگیهای منحصر به فردی برای نمایش دادن دارند. حتی در حین مبارزات نیز ضرب و شتمهایی که به وسیله قدرتهای ماورایی در Control انجام میشوند، بسیار دیدنی بودند و افکتهای بسیار زیبایی داشتند که یک حس بسیار منحصر به فرد غیر قابل توصیف به بازیباز میدادند. این بازی از نظر عملکردی به دستاوردهای برجستهای دست پیدا کرد اما از نظر یک جلوه بصری روان واقعا یک دستاورد شگفت انگیز است.
Devil May Cry V
عنوان Resident Evil 2 Remake تنها عنوانی نبود که امسال از موتور گرافیکی RE استفاده کرده بود. عنوان Devil May Cry V نیز که طرفداران این سری سالهای سال در انتظار آن بودند نیز توانست این سری را به روزها اوج خودش بازگرداند و یک بار دیگر درخشش آن را به همه نشان دهد و تقریبا در تمام زمینهها باعث تعجب و شگفت زدگی کاربران شد که یکی از این زمینهها نیز جلوههای بصری آن بود. از دیوها و شیاطین گرفته تا طراحی محیط و انیمیشنها در Devil May Cry V، همه و همه روی هم جمع شدند تا گرافیک این بازی جزو بهترین بازیهای گرافیکی سال ۲۰۱۹ در نظر گرفته شود و سازندههای آن در شرکت Capcom را به یک دستاورد بزرگ برساند.
The Dark Pictures: Man of Medan
استودیوی Super Massive Games با ساخت عنوان Until Down به همه نشان داد که در ساخت عناوین واقع گرایانه از نظر جلوههای بصری و گرافیکی دستی بر آتش دارد و توانست بدین وسیله با ادامه این روند و به کار گیری مدلها و انیمیشنهای بسیار واقع گرایانه در اولین قسمت از سری بازیهای سریالی The Dark Pictures به اسم Man of Medan شهرت و اعتبار بسیار بیشتری در این زمینه برای خودش به دست بیاورد. با وجود این که این استودیو در ساخت Man of Medan نتوانست به اندازه Until Dawn آن را مورد استقبال عموم مردم قرار دهد، اما هر کسی که این بازی را تجربه کرد، بلااستثناء از جلوههای بصری آن بسیار تعریف کرد و به معنی واقعی کلمه آن را مورد ستایش خود قرار داد. این بازی توانست با افکتهای بصری خود به بهترین شکل ممکن حس و حال وحشت را برای بازیبازان به وجود بیاورد که به خوبی هر چه تمامتر این کار را پیش برد. بنابراین این که بگوییم بخش زیادی از این موفقیت این بازی به لطف گرافیک شگفت انگیز آن به دست آمد، به هیچ وجه بزرگنمایی نیست.
Need for Speed Heat
ممکن نیست که وقتی یک نسخه جدید از سری Need for Speed عرضه میشود، در پایان سال آن را جزو گرافیکیترین بازیهای سال به حساب نیاوریم. این بازی روی هم رفته، پس از مدتی بسیار طولاتی یک قدم رو به جلو در مسیر درست برای این فرنچایز بود. حتی با وجودی که سری بازیهای فرنچایز Need for Speed در طی چند سال اخیر با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم کردهاند، اما هیچ وقت از نظر گرافیک و جلوههای بصری مشکلی در آنها وجود نداشته است و همیشه بسیار خوب در این زمینه عمل کردهاند و خوشبختانه از آنجایی که Heat موفقیتهای زیادی در زمینههای مختلف برای این سری به همراه داشت، این روند را درمورد گرافیک نیز ادامه داد و نه تنها هیچ لطمهای به اعتبار این سری وارد نکرد، بلکه حتی گرافیک این سری را نیز وارد یک مرحله جدید کرد. طراحی و مدل سازی خودروها بسیار چشم نواز به نظر میرسد، شهر Palm City از نظر ظاهری دارای تنوع بسیار زیاد و خوبی به عنوان نقشهی یک بازی ریسینگ است و رانندگی کردن در این شهر هنگام شب، به قدری چشم نواز است که نمیخواهید از آن دست بکشید. Need for Speed Heat آنچنان خیره کننده نیست که نفس گیر باشد، اما مستحق ستایش و احترام بسیار زیادی است.
Kingdom Hearts 3
عنوان Kingdom Hearts 3 با گرد هم آوردن شخصیتهای بسیار زیادی از دنیای انیمیشنهای مختلف دیزنی از قبیل Toy Story, Frozen, Monsters Inc و تعداد زیادی محصول دیگر، یک جشن بزرگ از تمام آثار دیزنی بود که همه آنها را دور هم در یک تجربه جمع کرده بود. باعث شگفتی است که هر یک از این آثار با ظاهر منحصر به فرد خود و ویژگیهای بصری ویژه به بهترین شکل ممکن در یک بازی قرار گرفته بودند. از دنیای سرد و بی روح Frozen گرفته تا دنیای رنگارنگ Toy Story تا تضادهای واقع گرایانه Pirates of Caribbean، عنوان Kingdom Hearts 3 توانست کاری انجام دهد که از نظر جلوههای بصری واقعا تاثیر گذار بود.
برنده:
Red Dead Redemption 2
واقعا کیست که از دیدن افکتهای بصری Red Dead Redemption 2 در هنگام غروب خورشید یا روزنههای نور ماه که از لا به لای درختان به روی گل و لای زمین تابیده میشود، به عنوان یک بازی نسل هشتمی شگفت زده نشود؟ عنوان Red Dead Redemption 2 مشکلات زیادی در زمان عرضه خود روی پلتفرم PC داشت که هنوز هم برخی از آنها وجود دارند و با وجود عرضه چندین و چند آپدیت، پچ و بهبود دهندهی مختلف هنوز هم برطرف نشدهاند. اما هیچ کس با دیدن جلوههای بصری و گرافیکی و افکتهای نوری و غیره نمیتواند منکر این شود که Red Dead Redemption 2 یک شاهکار به تمام معنی نیست. برداشتن یکی از شگفت انگیزترین بازیهای سال گذشته از نظر گرافیکی و عرضه کردن آن روی یک پلتفرم بسیار قدرتمندتر از کنسولهای نسل هشتمی، یک جاه طلبی بزرگ است که نتیجهای جز خلق یک شاهکار ندارد و RDR 2 به خوبی دلیل این امر را برای ما روشن کرده است. چه در حال ایجاد یک کمپ جدید در انبوه درختان جنگلی در زیر نور ماه و ستارهها باشید و چه در حال قدم زدن در خیابانهای متمدن و شلوغ شهر Saint Denis باشید و چه با اسب خود در حال تاخت و تاز کردن روی زمینهای سرسبز و بیشهزارها باشید و یا با خستگی بسیار در حال عبور کردن از یک کوه پوشیده شده از برف باشید که برف سنگین و عمیقی روی آن نشسته است، در تمام لحظات بزرگ و کوچکی که در Red Dead Redemption 2 تجربه میکنید، این بازی روی پلتفرم PC با جلوههای بصری خیره کننده و چشم نواز خود هر لحظه یک غافلگیری جدید برای شما خواهد داشت که دوست دارید ماوس و کیبورد را رها کنید و فقط به مناظر آن خیره شوید. بدون شک، حتی با وجودی که یک سال از عرضه این بازی گذشته است، اما هنوز هم Red Dead Redemption 2 گرافیکیترین بازی سال ۲۰۱۹ است.
پاسخ دهید