تمسخر دیگر شرکت ها با بیلبورد جدید اپل در شهر لاس وگاس

به تازگی شرکت اپل بیلبورد جدیدی را در رابطه با حریم خصوصی کاربران آیفون در نزدیکی محل برگزاری نمایشگاه CES 2019 نصب کرده است که محتوای آن به صورت غیر مستقیم، اکثر کمپانی های شرکت کننده در این نمایشگاه را به سخره گرفته است. با آراد مگ همراه باشید

آیا تابحال شعار معروف شهر لاس وگاس را که توسط شهرواندان و بازدیدکنندگان این شهر مورد استفاده قرار می گیرد را شنیده اید؟ “آنچه که در لاس وگاس اتفاق می افتد، در لاس وگاس خواهد ماند”. به جرات می توان گفت که این شعار یکی از محبوبت ترین شعار هاییست که توسط آژانس توریست های این شهر ابداع شده است. حال شرکت اپل در آخرین اقدام تبلیغاتی خود در این شهر،با بهره گیری از این شعار، بیلبوردی را در نزدیکی محل برگزاری نمایشگاه CES 2019 نصب کرده است تا با استفاده از آن، کمپانی های فعال در این نمایشگاه را به سخره بگیرد.

در این بیلبورد، شِمای پشتی یکی از گوشی های آیفون X، آیفون XS، آیفون XS Max دیده می شود که در کنار آن عبارت “آنچه که در آیفونتان اتفاق می افتد، در آیفونتان باقی خواهد ماند” به چشم می خورد. در پایین عبارت نیز، آدرس صفحه حریم خصوصی کاربران وب سایت اپل apple.com/privacy وجود دارد. تصویر این بیلبورد برای اولین بار در شبکه اجتماعی توییتر منتشر شد که در مدت زمان کوتاهی، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد.

هدف چیست؟

هدف اپل از انتشار این بیلبورد، زیر سوال بردن شرکت هاییست که حریم خصوصی کاربران خود را نقض می کنند. همانطور که احتمالا می دانید، بیشتر شرکت های حوزه فناوری در سال ۲۰۱۸ برای نقض حریم خصوصی کاربران مورد بازخواست مقامات قضایی قرار گرفته و یا شکایت هایی از آن ها کشور های مختلف شده است. یکی از بزرگترین اتفاقات مطرح می شده را می توان ازآن شرکت فیسبوک دانست که موج بزرگی از تنفر علیه این شبکه اجتماعی را در میان کاربران این سرویس، به راه انداخت. در این میان، شرکت محبوب اپل چند سالیست که حفظ حریم خصوصی کاربران خود را به یکی از الزلمات این شرکت در نظر گرفته است.

در سال ۲۰۱۶ بود که مقامات FBI از اپل درخواست کردند تا گوشی iPhone 5C یکی از تیراندازان در حمله تروریستی در شهر سن برناردینو کالیفرنیا که ۱۴ کشته و ۱۸ مجروح به جای گذاشت را باز کند. اما اپل به دلیل پایبندی به حفظ حریم خصوصی کاربران خود، از انجام این مورد سر باز زد که مورد تحسین کاربران این شرکت و همچنین دیگر شرکت های بزرگ فناوری قرار گرفت.

حال با وجود اینکه طبق رسم همیشگی شرکت اپل در کنفرانس سالیانه CES حضور پیدا نمی کند، این بیلبورد می تواند توجهات بسیاری از افراد حاضر در این نمایشگاه را به خود جلب کند و به آنها گوشزد کند که یکی از اصلی ترین اهداف اپل، حفظ حریم خصوصی کاربران است.

نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا اپل روشی درست را برای انتقال پیام خود برگزیده است؟

شادان غمگسار
عاشق تکنولوژی و فیلم و صدالبته بازی؛ میشه گفت یک بازی رو یا انجام نمی‌دم، یا اگه شروعش کنم باهاش زندگی میکنم...! مقداری با هنر آشنایی دارم و توی اوقات فراغتم سعی میکنم بیشتر بازی کنم =)))