کنسولهای نسل بعدی PS5 و Xbox Series X مدتی است که در بازار عرضه شدهاند اما کنسولهای نسل هشتم PS4 و Xbox One هم هنوز قرار است حداقل تا دو سه سال پیش رو پشتیبانی شوند. اما آیا الان زمان خوبی برای کوچ به نسل بعدی است؟ قطعا نه!
قطعا میپرسید چرا الان زمان خوبی برای تهیه کنسولهای نسل بعدی نیست؟ آیا به اندازه کافی نوآوری ندارند؟ آیا ارزش خریدشان بالا نیست؟ آیا تغییر خاصی نسبت به نسل هشتم نداشتند؟ پس دلیل این که میگوییم الان زمان خوبی برای خریداری هیچ یک از کنسولهای نسل بعدی PS5 و Xbox Series X نیست، دقیقا چیست؟ دلایل زیادی وجود دارد که باید باعث شوند ما حداقل تا یک سال دیگر دست از خریداری کنسولهای نسل بعدی سونی و مایکروسافت نگهداریم و در این مدت، همچنان با کنسولهای نسل هشتم خودمان وقت سپری کنیم تا زمان مناسب و بهتری برای کوچ به نسل نهم به وجود بیاید. میدانم که همهی شما دقیقا مثل خود من به محض وارد شدن کنسولهای نسل بعدی در بازار کشورمان اشتیاق بسیار بسیار زیادی برای تهیه هر یک از آنها دارید. اما در حال حاضر تهیه نکردن آنها، دلایل منطقی و عاقلانه بیشتری دارد تا تهیه کردن آنها. در هر صورت، شما میتوانید برای کسب اطلاعات و جزئیات تکمیلی بیشتر در رابطه با این موضوع و صد البته، آگاهی پیدا کردن از این که چرا الان زمان خوبی برای کوچ کردن به نسل نهم نیست و باید به استفاده از کنسولهای نسل هشتم خودمان ادامه دهیم، همچنان در ادامه این مطلب نیز با آرادمگ همراه باشید و تا انتها نیز ما را دنبال کنید.
چه یک گیمر واقعی و حرفهای (به اصطلاح، پرو گیمر) باشید و چه تمایل چندان زیادی به دنبال کردن آخرین تحولات دنیای سرگرمی و بازیهای ویدئویی نداشته باشید و این مدیوم را برای سرگرمی و در اوقات فراغت خود دنبال میکنید، قطعا خبر از تحول بزرگی که این روزها در حال اتفاق افتادن در این صنعت میباشد، آگاهی دارید و یا حداقل یک سری چیزها درمورد آن به گوشتان رسیده است. در این صورت، قطعا از خودتان سوال کردید که PS5 یا Xbox Series X؟ اما موضوع قابل توجه و مهمتری که باید در نظر خود داشته باشید، این است که شما به هر یک از این دو کنسول نسل بعدی از سونی و مایکروسافت که تمایل داشته باشید تا در سالهای بعد در نسل نهم از آنها استفاده کنید، باید بتوانید این هیجان را حداقل تا یکی دو سال آینده کنترل کنید.
اگر صنعت بازیهای ویدئویی که تقریبا همه ما از بدو تولد خود تا به حال در آن به سر میبردیم فقط یک چیز به ما یاد داده باشد، این است که “خریدن یک کنسول نسل جدید در روزهای اولیه عرضه آنها در بازار، تقریبا همیشه کار بسیار بسیار نادرست و اشتباهی بوده است.” نه، به هیچ وجه منظور ما این نیست که از خریدن یک کنسول نسل جدید در روزهای اولیه عرضه آن پشیمان خواهید شد یا این که آنها ارزش آپگرید کردن ندارند و یا حتی بخواهیم به شما توصیه کنیم که نباید پول خود را برای تهیه یک کنسول بازی بسیار زیبای جدید (که در نسل نهم واقعا هم زیبا هستند) خرج کنید. در واقع، من هم مثل همه شما دوست دارم هر چه زودتر یک PS5 (یا حداقل Xbox Series X) داشته باشم و صبر کردن برای سر و سامان پیدا کردن اوضاع و به اصطلاح، روی غلطک افتادن آنها برایم بسیار سخت است اما در هر صورت، متاسفانه یک سری موضوع وجود دارد که باعث شده است خریداری هر کنسول جدیدی “حداقل فعلا” ایده خوبی نباشد. همین امر باعث میشود که عدهای به استفاده از کنسولهای نسل هشتم خود ادامه دهند و یا در صورتی که در طی چند سال اخیر هیچ کنسولی نداشتند، بین نسل هشتم و نسل نهم ، نسل قدیمیتر را انتخاب کنند. با این اوصاف، آیا در سال ۲۰۲۰ باید به فکر خرید PS5 و Xbox Series X باشیم و یا بهتر است به استفاده از (PS4 (Pro و Xbox One (مدل X یا S) ادامه دهیم؟ اصلا آیا خریداری کنسولهای نسل هشتم در سال ۲۰۲۰ منطقی است؟ برای جواب دادن به این سوالها چند فاکتور مهم وجود دارد که باید در نظر گرفت. پس همچنان با ما همراه باشید.
۱. بازیهای لانچ انگشت شمار برای کنسولهای جدید

سونی با آغاز عرضه PS5 در بازار چند بازی جدید نیز به همراه آن عرضه کرد که از این دست میتوان به Demon’s Souls و یا Spider Man: Miles Morales اشاره کرد. از سوی دیگر، مایکروسافت هیچ بازی فرست پارتی یا انحصاری خاصی نداشت که به همراه کنسول Xbox Series X در اختیار کاربران خود قرار دهد. در ابتدا قرار بود Halo: Infinite بازی لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت باشد اما پس از نمایش خجالت آوری که در رویداد رونمایی از بازیهای نسل بعدی این شرکت داشت، تیم سازنده و ناشر آن اعلام کردند که تاخیر خوردن این بازی بهترین کار و تصمیم آنها درمورد این بازی و مشکلات شرم آور آن در هنگام نمایش گیم پلی این بازی است. تا بدین ترتیب تنها بازی لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت نیز به ماهها بعد موکول شود. با توجه به این موضوع، کاربران Xbox Series X باید فعلا با آپدیتهایی که ناشران و سازندگان برای بازیهای خود برای ارتقاء به نسخه نسل بعدی در دسترس قرار دادهاند، به استقبال از نسل بعدی بروند. اما در هر صورت، با ارتقاء بازیهای نسل هشتم به نسخه نسل نهم نیز میتوانیم بگوییم که بازیهایی که برای PS5 و Xbox Series X عرضه شدهاند، به لطف سخت افزار نسل بعدی این دو کنسول، کاملا فوق العاده به نظر میرسند.
اما اگر نگاهی به گذشته و تاریخچه عرضه کنسولهای نسل جدید داشته باشیم، مشاهده میکنیم که بازیهای لانچ آنها، ضمن عدم در اختیار داشتن تغییر و تحولات آنچنان چشمگیری که بتوانند ما را برای خرید کنسولهای نسل جدید متقاعد کنند، تا چندین ماه پس از عرضه در بازار هنوز هم نمیتوانند از تمام پتانسیلهای خود استفاده کنند. اما اکنون که نسل هشتم تقریبا به پایان رسیده، این موضوع دیگر درمورد بازیها و کنسولهای نسل هشتم صدق نمیکند. به جز یک سری استثناء از قبیل Legend of Zelda: Breath of the Wild برای Nintendo Switch و یا اولین نسخه Halo برای Xbox و همچنین تعداد زیادی نمونه دیگر که همیشه در تاریخ وجود دارند، میتوانیم بگوییم که بازیهای زمان عرضه (لانچ) کنسولهای نسل جدید، معمولا هنوز به آن درجه از شگفت انگیز و عالی بودن نرسیدهاند که ما را مجبور کنند که حتما و حتما آنها را تهیه کنیم. به عنوان مثال، درمورد نسل جدید میتوانیم بگوییم همانطور که مشاهده میکنید، کمتر کسی وجود دارد که به خاطر Spider Man: Miles Morales یا Demon’s Souls بخواهد که حتما و حتما همین الان PS5 تهیه کند. دلایل خرید این کنسول برای مردم، بیشتر کنترلر DualSense و یا ویژگیهای دیگری است که باعث شده بازیهای لانچ حال حاضر آن از اهمیت چندان زیادی برای مردمی که آن را تهیه کردهاند و یا قصد انجام دادن این کار را دارند، نداشته باشند.
با توجه به این تفاسیر، میتوانیم بگوییم که اگر شما هم جزو آن دسته از کسانی هستید که همین روزها قصد خریداری یکی از این دو کنسول نسل جدید PS5 یا Xbox Series X را دارید، به احتمال زیاد به خاطر بازیهای لانچ آنها، این کار را نمیکنید و این طور نیست که بگویید من حتما و حتما باید برای Spider Man: Miles Morales و یا هر بازی دیگری، یک کنسول نسل نهمی تهیه کنم. به احتمال بسیار زیاد، فقط برای تجریه حس و حال کار کردن با کنسولهای نسل بعدی این کار را خواهید کرد و یا برای بازیهایی که قرار است “در آینده” برای آنها عرضه شود، هیجان زده هستید. به عبارت دیگر، “حس کنجکاوی و اکتشاف” بزرگترین دلیل کنونی مردم برای خرید کنسولهای نسل جدید است. در این صورت، پس چرا صبر نمیکنید تا این بازیها عرضه شوند و کنسولهای نسل نهم را تهیه کنید تا قیمت آنها هم به تعادل برسد و مجبور نباشید چند ده میلیون برای یک کنسول هزینه کنید؟ پس، توصیه ما این است که فعلا تا زمان عرضه شدن بازیهای بیشتر برای نسل نهم و به تعادل رسیدن قیمت خود کنسولها، بهترین گزینه قطعا این است که به استفاده از کنسولهای نسل هشتم خود همچنان ادامه دهید و در صورتی که یک کنسول نسل هشتم ندارید، بهتر است بین PS4 و Xbox One یا PS5 و Xbox Series X، گزینه اول یعنی نسل هشتم را انتخاب کنید.
البته، همهی این تفاسیر در حالتی است که همه چیز سر جای خودش قرار بگیرد و بازیهایی که در پیش هستند، بدون تاخیر و در همان تاریخ عرضه که در ابتدا برایشان تعیین شده، عرضه شوند. بنابراین، در صورتی که هنوز تعداد زیادی بازی نسل بعدی در زمان عرضه آنها وجود ندارد که شما را صدا کنند، پس چرا صبر نمیکنید تا هم بازیهای بیشتری عرضه شود و هم قیمت کنسولها به تعادل برسد و هم این که سازندگان بتوانند از تمام پتانسیل کنسولهای نسل جدید سونی و مایکروسافت استفاده کنند؟ اکنون که بحث از پتانسیل کنسولهای نسل بعدی شد که به سخت افزار آنها نیز ارتباط پیدا میکند، به نکته بعدی خود در این مطلب میرسیم:
۲. کنسولهای سری اول معمولا دارای مشکلات اجرایی و سخت افزاری مختلفی هستند

جای هیچ شکی نیست که هر دو کنسول نسل بعدی PS5 و Xbox Series X قدرتمندترین کنسولهایی هستند که تا به حال در این صنعت ساخته و عرضه شده است و علاوه بر این، خود مایکروسافت و سونی هم فعالیت زیادی در جهت ایجاد آپگریدها و پیشرفتهای اساسی و بزرگ در سخت افزار داخلی کنسولهای نسل بعدی خود انجام دادهاند. اما موضوع قابل توجهی که اکنون وجود دارد، این است که اگرچه قطعا آنها زمان بسیار زیادی را برای تست و بررسی دقیق این سخت افزار در پشت درهای بسته صرف کردهاند، اما وقتی که خود مشتریان و مردم موفق به دست پیدا کردن به این کنسولهای نسل جدید میشوند، اوضاع کاملا فرق میکند. چه دوست داشته باشید چه نداشته باشید، وقتی که شما یک کنسول نسل جدید را در زمان عرضه آن خریداری میکنید، یعنی انگار آن را در زمانی تهیه کردهاید که هنوز در فاز بتا و تست قرار دارد. این تقریبا مانند نصب کردن نسخه بتای یک سیستم عامل جدید بر روی گوشی شما است. یعنی پر از مشکلات ریز و درشت مختلفی است که هرچقدر هم توسط تیم تست سونی و مایکروسافت پیدا و برطرف شده باشند، باز هم در لایههای سیستم چیزهایی وجود دارد که فقط کاربران مشاهده میکنند. به عنوان مثال، اگر نگاهی به گذشته داشته باشید و کنسولهای نسل هشتم و حتی قبل از آن را به خاطر بیاورید، قطعا دوران سه چراغه شدن Xbox ۳۶۰ و یا چراغ زرد PS3 و یا همینطور انحراف کنترلر Joy-Con که با آن درگیر بود و هنوز هم درگیر هست را به خاطر میآورید.
صد البته، مشکلات کنسولهای جدید نسل نهمی سونی و مایکروسافت تا وقتی که زمان بیشتری از عرضه آنها در بازار سپری شود و مردم بیشتر با آنها وقت سپری کنند، هنوز به طور دقیق مشخص نمیشود و شما نمیتوانید حدس بزنید که چه مشکلاتی ممکن است در آنها به وجود بیاید. اگرچه که هیچ یک از دو شرکت سونی و مایکروسافت دست روی دست نخواهند گذاشت و قطعا بهبودهای کوچک و بزرگ زیادی عرضه خواهند کرد تا هر چه زودتر این مشکلات را برطرف کنند و به یک ثبات و پایداری حداقل نسبی دست پیدا کنند. اما تضمین دیگری که هر دو شرکت برای کنسولهای نسل بعدی PS5 و Xbox Series X خود ارائه خواهند کرد، گارانتی تعویض کالا است. با توجه به این موضوع، تقریبا میتوانیم اطمینان داشته باشیم که احتمالا هر مشکلی که برای PS5 و Xbox Series X ایجاد شود، یا با ارسال یک دستگاه جدید و یا تعمیر همان دستگاه به سرعت توسط سونی و مایکروسافت برطرف و اصلاح خواهد شد. البته، کاربرانی که این دو کنسول در کشور آنها خدمات ارائه کنند، میتوانند از این مزیت برخوردار شوند. بنابراین، یک دلیل محکم دیگر نیز پیدا شد تا ما فعلا از خرید کنسولهای نسل جدید جلوگیری کنیم.
اگر میخواهید از تمام این مسائل و مشکلات احتمالی اجتناب کنید و به آنها دچار نشوید، باید حداقل یکی دو سال دیگر نیز صبر کنید تا سازندگان و تولید کنندگان به یک شناخت بهتر از سخت افزار کنسولهای خود دست پیدا کنند و سریهای بیشتری ساخته و تولید شوند تا مشکلات احتمالی سریهای اول کاملا برطرف شود. علاوه بر این، بهترین مزیت صبر کردن نیز این است که ممکن است شما بتوانید یک مدل کاملا جدید از کنسولهای نسل نهم تهیه کنید که نه تنها نسبت به کنسولهای نسل هشتم ، بلکه نسبت به خود کنسولهای جدید نیز سخت افزار بهبود یافته و جدید در اختیار دارند. به عنوان مثال، اگر سه سال بیشتر از عرضه اولیه PS4 در نسل هشتم کنسولهای بازی صبر کرده بودید، میتوانستید با همان مقدار هزیه، نسخه Pro این کنسول را تهیه و خریداری کنید. این یعنی شما سخت افزاری به دست آورده بودید که قابلیت اجرا کردن برخی از بازیها را به صورت ۴K در اختیار داشت و یا به عنوان مثال، یک پردازنده گرافیکی (GPU) بهبود یافته و پیشرفتهتر در اختیار داشت که قدرت پردازشی آن به ۴.۲ ترافلاپس میرسید. درمورد کنسولهای نسل هشتم مایکروسافت یعنی Xbox One و Xbox One X نیز دقیقا همین موضوع صدق میکرد. شما با همان مقدار هزینه، یک پردازنده گرافیکی و همینطور یک پردازنده مرکزی (CPU) بهبود یافته به دست آورده بودید که یک پلیرِ ۴K Blu-ray به همراه قابلیت اجرا کردن بازیها به صورت ۴K را در اختیار داشت.
صد البته، اگر تصمیم گرفتهاید که تحت هر شرایطی که وجود دارد، یک کنسول نسل جدید در زمان عرضه اولیه آنها تهیه کنید و مشکلات احتمالی سریهای اول را نیز به جان میخرید، میتوانید سالهای آینده آن را با یک مدل ارتقاء یافته که احتمالا در نسل نهم نیز عرضه خواهند شد، معامله یا تعویض کنید. اما در هر صورت، باز هم قطعا بخشی از پول خود را از دست خواهید داد.
۳. قیمت، قیمت، قیمت

نه تنها در ایران، بلکه حتی در تعداد زیادی از کشورهای دیگر دنیا نیز در صورتی که شما یک کنسول نسل جدید را در روز اول عرضه یا همان حوالی خریداری کنید، باید هزینه بیشتری پرداخت کنید. به عنوان مثال، PS5 در روزهای اول عرضه خود در بازار به دلیل عرضه بسیار محدود و اندک و همچنین تقاضای میلیونی مردم که مشتاق تجربه کردن نسل جدید بودند، حتی تا ۲۵۰۰ دلار نیز در وبسایت eBay مشاهده شده بود. متاسفانه، هر محصول جدید دیگری که در بازار عرضه میشود هم همینطور است و مردم تا مدتها باید برای متعادل شدن قیمت آنها صبر کنند. به طوری که میتوان گفت شما همیشه برای خریدن کنسولها و یا حتی گوشیهای موبایل هوشمند جدید، باید بیشتر از ارزش واقعی آنها هزینه کنید. و تنها در صورتی میتوانید آنها را با قیمت و ارزش واقعی خود در اختیار بگیرید که حداقل یک یا دو سال صبر کنید تا بازار به تعادل برسد و عرضه و تقاضا تا حدی متعادل شود. اکثر اوقات این روش جواب میدهد و موفقیت آمیز است اما در بازه زمانی کنونی در کشور ما، پیش بینی بسیار سخت است.
به عنوان یک مثال درمورد اختلاف و تفاوت قیمت یک کنسول در زمان عرضه آن و پس از عرضه شدن آن، بیایید نگاهی به PS3 داشته باشیم. مدل ۲۰ گیگابایتی کنسول PS3 که قبل از نسل هشتم در نسل هفتم کنسولهای بازی عرضه شده بود، در ابتدا ۴۹۹ دلار قیمت داشت و سونی مدل ۶۰ گیگابایتی آن را با قیمت سرسام آور ۶۹۹ دلار به فروش میرساند (اگرچه پس از مدتی متوجه اشتباه بزرگ خود شد و این اشتباه را دیگر نه در نسل هشتم و نه در نسل نهم تکرار نکرد). اما پس از گذشت فقط ۱ سال، شما میتوانستید مدل ۴۰ گیگابایتی را فقط با قیمت ۳۹۹ دلار تهیه کنید. و پس از گذشت یک سال دیگر نیز سونی مدل ۸۰ گیگابایتی کنسول نسل هفتمی PS3 خود را با این قیمت در دسترس قرار داد.
بنابراین، اگرچه که هیچ وقت نمیتوانیم از قیمت کنسولهای نسل نهمی در کشور خودمان در آینده، یک پیش بینی حتی تقریبی انجام دهیم، اما حداقل میدانیم که اگر صبر کنیم، با قیمتی که الان به فروش میرسد، آنها را نخواهیم خرید و با قیمت پایینتری میتوانیم آنها را تهیه کنیم.
۴. مزیتهای خرید یک کنسول در اوایل زمان عرضه آن در بازار

اگرچه در خرید یک کنسول نسل جدید، کفه ترازو بیشتر به سمت ویژگیهای منفی سنگینی میکند تا ویژگیهای مثبت، اما خریدن یک کنسول در ابتدای عرضه آن در بازار هنوز هم یک سری مزیتهای خاص خودش را دارد. برای شروع، میتوانیم به این اشاره کنیم که اگر شما جزو یکی از اولین کسانی باشید که یکی از کنسولهای نسل جدید مثل PS5 یا Xbox Series X را خریداری میکنند، علاوه بر این، یکی از اولین کسانی هم خواهیم بود که میتوانید با تکبر و غرور در هر جایی قدم بردارید و به اطرافیان خود فخر بفروشید. هر روز میتوانید یک عکس جدید از کنسول نسل بعدی خود و یا در حین بازی کردن با آن در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید و اظهار خوشحالی کنید که یکی از اولین کسانی بودید که کنسول نسل جدید PS5 یا Xbox Series X را خریداری کردهاید. به هر حال، این اتفاقی نیست که هر سال و همیشه رخ بدهد و کنسولهای بازی تقریبا هر دهه یک بار کاملا متحول و دگرگون میشوند. اما شما میتوانید جزو اولین کسانی باشید که این حس فوق العاده را تجریه میکنید.
دلیل اصلی بعدی برای خریدن کنسولهای نسل جدید در ابتدای زمان عرضه آنها در بازار این است که قادر هستید بازیهای جدید (یا حداقل نسخه آپگرید شده بازیهای نسل هشتم و قدیمی) را بر روی یک سخت افزار کاملا جدید و متحول شده و با قدرتی که تا به حال هیچ وقت در اختیار نداشتید، تجربه کنید و انجام دهید. همانطور که اشاره شد، بین نسلهای جدید که شاهد تحول و دگرگونی کامل کنسولهای ویدئویی و بازیهای آنها هستیم، معمولا چیزی حدود یک دهه فاصله وجود دارد و در کمترین زمان، اختلاف آنها با در نظر گرفته نسخه بهبود یافته آنها و یا کنسولهای میان نسلی، به چهار یا پنج سال میرسد. اکنون هفت سال از زمانی که PS4 و Xbox One در نسل هشتم عرضه شده بودند سپری شده و اکنون کم کم در حال دیدن سالخوردگی آنها هستیم. مخصوصا اگر از همان ابتدای نسل هشتم آنها را خریداری کرده بودید.
اما شما با فرا رسیدن نسل جدید در کنسولهای PS5 و Xbox Series X سونی و مایکروسافت، پیشرفتها و بهبودهای بزرگ و قابل توجهی از قبیل فناوری رهگیری پرتو (Ray Tracing)، زمانهای بارگزاری بسیار اندک و ناچیز، کنترلرهایی با فناوریهای بسیار پیشرفته و مدرن و همچنین تعداد زیادی قابلیت و تکنولوژی جدید به دست خواهید آورد که به هیچ وجه در نسل هشتم امکان پذیر نبودند. و علاوه بر این، شما به لطف وجود قابلیتهای بسیار ارزشمندی از قبیل قابلیت پشتیبانی از نسل قبل یا Backward Compatibility میتوانید تعداد زیادی از این ویژگیهای جدید را در بازیهایی که در گذشته و نسل هشتم عرضه شده بودند نیز مشاهده و تجربه کنید تا بهبود و پیشرفتهای سخت افزاری را در نسل جدید و کنسولهای آن نیز به دست بیاورید. در این رابطه باید توضیح دهیم که سونی این موضوع را تضمین کرده است که بخش اعظم بازیهای نسل هشتم که بر روی PS4 عرضه کرده بود و در اختیار داشت، با یک سری پیشرفتها و بهبودهای جدید بر روی PS5 نیز قابل تجربه و اجرا خواهند بود و این در حالی است که کاربران کنسول نهمی مایکروسافت به اسم Xbox Series X نیز خواهند توانست همه بازیهایی که در تمام نسلهای کنسولهای خانواده Xbox وجود داشت و عرضه شده بود را نیز تجربه کنند و انجام دهند.
اما کنسول نسل بعدی مایکروسافت به اسم Xbox Series X با یک سری از قابلیتها و ویژگیهای خلاقانه دیگر از قبیل Smart Delivery، همه چیز را یک قدم بیشتر به سمت جلو هدایت کرده است. Smart Delivery به شما اطمینان خاطر کامل خواهد داد که شما بهترین نسخههای آپدیت شده و موجود از بازیهایی که در نسلهای قبل در اختیار داشتید را میتوانید بر روی کنسول نسل نهمی خود نیز تجربه و اجرا کنید. علاوه بر این، قطعا همه شما میدانید که ایکسباکس، سرویس اشتراکی و عضویتی Game Pass را نیز در اختیار دارد. بنابراین، شما در صورتی که Xbox Series X را در روزهای اول عرضه آن در بازار خریداری کنید، تعداد بسیار زیادی بازی در زمان عرضه کنسولهای نسل جدید در اختیار خواهید داشت که فقط با پرداخت ۹.۹۹ دلار در هر ماه میتوانید آن را تجربه کنید.
اما از سوی دیگر، با توجه به تمام پیشرفتها و بهبودهایی که هر دو شرکت سونی و مایکروسافت در اختیار کاربرانی قرار میدهند که بازیهای قدیمیتر آنها در نسل هشتم و حتی قبل از آن را تهیه کرده بودند، اگر بخواهیم واقعا رو راست باشیم، ممکن است حتی هیچ اهمیت خاصی نداشته باشد که چه تعداد بازی جدید در زمان عرضه کنسولهای نسل بعدی روی آنها در دسترس قرار داده میشود. با توجه به این موضوع، میتوانیم بگوییم که قرار است با فرا رسیدن کنسولهای نسل جدید سونی و مایکروسافت به اسم PS5 و Xbox Series X هزاران هزار بازی فوق العادهی جدید در اختیارمان قرار بگیرد که ممکن است در نسل هشتم و یا حتی قبل از آن هم آنها را تجربه کرده و انجام داده باشیم اما این بار این فرصت در اختیارمان قرار داده شده است تا با پیشرفتهای بصری، زمانهای بارگزاری بسیار کوتاهتر از نسل هشتم و همینطور رزولوشن و فریم ریتهای بسیار بیشتر به انجام دادن آنها بپردازیم. که خودش میتواند یک تجربه سراسر لذت بخش و هیجان انگیز جدید باشد.
۵. جمع بندی

اگر بخواهیم یک جمع بندی کلی از این مطلب داشته باشیم، میتوانیم بگوییم که نکات منفیِ خریدن یک کنسول نسل نهمی جدید در ابتدای عرضه آن در بازار، بیشتر نسبت به نکات مثبت آن جلب توجه میکنند و میتوانند ما را به عدم خرید آنها تا حداقل یکی دو سال آینده ترغیب کنند. اما خریداری کنسولهای نسل جدید سونی و مایکروسافت در ابتدای عرضه آنها در بازار به طور بسیار زیادی به این بستگی دارد که هر یک از کاربران چه نیازهایی داشته باشند و چه مقدار سرعت را ترجیح دهند که به دست بیاورند. نسل هشتم یا نسل نهم؟ آیا واقعا زمان کوچ کردن به PS5 و Xbox Series X فرا رسیده است؟ پاسخ این سوال کاملا به خود شما بستگی دارد. اما با توجه به شرایط کنونی، خریداری آنها فعلا به هیچ وجه منطقی نیست. مخصوصا با توجه به این که بازی زمان عرضه خاصی هم در اختیار ندارند و تقریبا تمام توسعه دهندگان و سازندگان هنوز در حال کار روی بازیهای خود هستند تا آنها را در نسل بعد عرضه کنند. اگر بپرسید که امروز برای خرید آنها بهتر است یا فردا؟ پاسخ قطعا این است که هر چه دیرتر، بهتر. چرا که هم بازیهای بیشتری برای آنها عرضه خواهد شد و هم قیمت آنها به تعادل بیشتری خواهد رسید. یک یا دو سال آینده میتواند بهترین زمان کوچ به نسل نهم باشد.
پاسخ دهید