۵ دلیل برتری لپ تاپ های کروم بوک نسبت به ویندوز

لپ تاپ‌ ها مدل‌های مختلفی دارند و هر یک از مشخصات ویژه‌ای بهره می‌برند. در دنیای نوت بوک‌ها پلتفرم بحث مهمی بوده زیرا ساختار نرم افزاری به دستگاه مورد اشاره می‌بخشد و باید اهمیتی قائل شد. در این بین ما شاهد سیستم عامل‌های مک، ویندوز، کروم و چندی دیگر هستیم. اگرچه مک یک سیستم عامل بسیار بهینه و پرطرفداری بوده، اما باتوجه به قیمت بالا از میزان خریداران آن کاسته شده است.

در این بین لپ تاپ‌های کروم بوکی و ویندوزی کاربران بیشتری دارند. بحث اینکه لپ تاپ کروم بوکی بهتر است یا ویندوز همیشه سوال بوده و پاسخ روشنی تاکنون به آن داده نشده است.

از این رو تصمیم گرفتیم که یک لپ تاپ ویندوزی بهتر است یا کروم بوکی. البته هر یک مزایا و معایب خاص خود را داشته و نباید یکسان تلقی کرد. بنابراین آنهایی که اطلاعات کافی در زمینه سیستم‌های کامپیوتری ندارند، بدون شک به سختی می‌توانند تشخیص درست در این زمینه داشته باشند. در این بین ما می‌خواهیم شما را با ۵ دلیل برتری کروم بوک‌ها نسبت به لپ تاپ‌های ویندوزی آشنا کنیم.

اگرچه نوت بوک ویندوزی گزینه معقولی بوده اما یک لپ تاپ کروم بوک گزینه ایده‌آل‌تری محسوب می‌شود. بنابراین با ما همراه باشید تا با فواید کروم بوک‌ها آشنایی پیدا کنید.

۱- سیستم عامل کروم نسبت به ویندوز ۱۰ پایدارتر است

متاسفانه سیستم عامل ویندوز بخصوص نسخه جدید آن ویندوز ۱۰ با انتشار بروزرسانی‌هایی، مستعد مشکلات نرم افزاری بوده که تجربه کاربری را با مسئله‌ای رو به رو می‌سازد. از جمله آخرین آنها باید به برنامه broke Visual Basic مایکروسافت اشاره کرد که در بروزرسان اخیر مشکل بیشتری پیدا کرده است. منظور این است که چگونه می‌توان کد Visual Basic 6 را شکست که از سال ۱۹۹۸ جز خانواده مایکروسافت به شمار می‌رود.

در چند سال گذشته بروزرسان ویندوز به کابوس کاربران تبدیل شد و در این بین کاربران سیستم عامل چون ویندوز ۱۰ با دریافت آپدیت ممکن است سیستم آنها خاموش شود. این در حالی است که کاربران کروم هر شش هفته بروزرسان بسیار بهینه و خالی از مشکل دریافت می‌کنند. بنابراین دریافت آنها نیز بسیار ساده بوده و در طول مدت زمان کوتاهی می‌توان آپدیت را دریافت کرد.

همچنین سیستم عامل کروم در مقایسه با ویندوز امنیت بیشتری دارد. هر ماه شاهد ظاهر شدن نقص امنیتی جدیدی در ویندوز هستیم که در کروم چنین نیست. اگرچه کروم حفره‌های امنیتی دارد اما باید آن را بسیار کمتر از ویندوز یا همان ویندوز ۱۰ دانست.

۲- با سیستم عامل کروم راحت تر می توان به یک سخت افزار جدید منتقل شد

هنگامی که از سیستم ویندوز قدیمی به سیستم جدید منتقل می‌شوید، باید آن را کابوس دانست. حتی اگر از سیستم ویندوز ۱۰ به یک سیستم ویندوز ۱۰ جدید منتقل شوید، راه آسانی نداشته و همچنان باید کابوس دانست. اگر به جای اکانت محلی دارای حساب Microsoft هستید، باید فایل‌های محلی را به صورت دستی و از طریق برنامه‌های شخص ثالث همانند Photoshop منتقل کنید.

اما در سیستم عامل کروم به سادگی می‌توانید از کروم بوک قدیمی به کروم بوک جدید منتقل شوید. بدون هیچ مشکل و مسئله‌ای از سیستم کروم بوکی خود استفاده کنید.

۳-راه اندازی کروم سریعتر از ویندوز است

هنگامی که لپ تاپ ویندوزی خریداری می‌کنید، برای آن که راه اندازی شود نیاز دارید تا مدت زمان طولانی صرف کنید و درنهایت بتوانید تجربه کاربری داشته باشید. اما در سیستم عامل کروم با نصب سریع می‌توانید به سرعت لپ تاپ کروم بوکی خود را راه اندازی کنید.

این موضوع از سطح اهمیت بالایی برخوردار بوده و نباید ساده کنار آن عبور کرد. ما هنگامی که این تجربه را با کروم بوک داشتیم، حقیقتا به این موضوع دست یافتیم. در مجموع می‌توان این سیستم عامل را بسیار سطح بالا به حساب آورد.

۴- کروم بوک ها در حالت آفلاین بهتر عمل می کنند

یکی از ویژگی جالب کروم بوک ها عملکرد بهتر در حالت آفلاین است. کروم بوک‌ها با سیستم عامل کروم برخلاف ویندوز بدون اتصال اینترنت نیز می‌توانند تجربه کاربری خوبی رقم زنند اما در سیستم عامل ویندوز داستان متفاوت بوده و ممکن است در تجربه کاربری افراد بدون اتصال اینترنت خللی به وجود بیاید.

با این حساب باید کروم بوک‌ها را گزینه بهتری در مقایسه با لپ تاپ‌های ویندوزی برای عملکرد بهتر در حالت عدم اتصال به اینترنت دانست. با یک کروم بوک آفلاین همچنان قابلیت اتصال به جیمیل را دارید و به خوبی می‌توانید ایمیل بنویسید. البته کاربری‌هایی دیگری نظیر مطالعه تقویم ، تماشا فیلم ، گوش دادن موسیقی موردعلاقه ، ویرایش عکس و کار با Google Docs امکان پذیر است.

افرادی که معتقدند کروم بوک‌ها تنها مرورگر خوبی چون کروم دارند و ویژگی خاصی را دربرنمی‌گیرند، سخت اشتباه می‌کنند.

۵- با کروم بوک ها چند سیستم عامل همزمان قابل اجراست

اگرچه شرکت گوگل تلاش کرده بوت دوگانه را به لپ تاپ‎های کرومی بیاورد اما تنها موفق شده بوت دوگانه لینوکس و کروم را محیا سازد. با این حساب برخلاف نوت بوک ویندوزی که قابلیت بوت دوگانه آسانی ندارد، در کروم بوک‌ها چنین موردی به سادگی انجام پذیر است.

به لطف قابلیت CrossOver سیستم عامل کروم، حتی افراد می‌توانند برخی برنامه ویندوز را در دستگاه کروم بوک خود نیز اجرا کنند. با تمامی این تفاسیر باید کروم بوک‌ها را رایج‌ترین لپ تاپ‌های بازار دانست.

با سخت افزار مناسب و قیمت معقول حتی از طراحی مطلوبی هم بهره می‌برند. بنابراین باید به صراحت بیان داشت که کروم بوک‌ها گزینه بهتری در مقایسه با لپ تاپ‌های ویندوزی هستید و تجربه کاربری لذت بخشی را رقم خواهند زد.

اگر به دنبال لپ تاپ کارآمد هستید که در کاربری روزانه خلل ایجاد نکند باید این مدل‌ها را هدف قرار دهید.