اگر بخواهید برای گوشیهای آیفون هدفون بیسیم بخرید، انتخاب سختی پیش رویتان دارید: خرید ایرپادز یا خرید پاوربیتس پرو. اگر مطالعه بررسیها و راهنماهای مختلف کمکی به شما نکرده، این مقایسه هدفونهای بیسیم کارتان را ساده خواهد کرد. در این مطلب مهمتری هدفونهای کمپانی اپل یعنی ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو را با هم مقایسه میکنیم. با آرادمگ همراه باشید.
اگر همین حالا بخواهید هدفون بیسیم بخرید سه انتخاب اصلی دارید: ایرپادز ۲، ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو. اینها بهترین محصولات بازار برای گوشیهای آیفون هستند اما کدامیک از آنها بهترین هدفون برای پاسخ به نیازهای شماست. در این مطلب دو قسمتی ابتدا پاوربیتس پرو و ایرپادز پرو را با هم مقایسه میکنیم. در قمست بعد هم ایرپادز ۲ را با پاوربیتس پرو مقایسه میکنیم و نگاهی کوتاه به تفاوتهای دو محصول اصلی اپل یعنی ایرپادز ۲ و ایرپادز پرو خواهیم انداخت. اطلاعات این مطلب به شما کمک میکند هدفون بیسیمی را انتخاب کنید که بهترین مدل برای پاسخگویی به نیازهایتان باشد.
مقایسه هدفونهای بیسیم ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو
وقتی بخواهید بین دو محصول بالارده و حرفهای با سطح قیمت یکسان یکی را انتخاب کنید، کارتان دشوار میشود. پاوربیتس پرو و ایرپادز پرو هم دو جزو بهترین هدفونهای بیسیم بازار هستند. در این مطلب با مقایسه دقیق جنبههای مختلف این دو محصول از جمله طراحی، عمر باتری، کیفیت صدا، اتصال و … به شما کمک میکنیم انتخاب بهتری داشته باشید.
مقایسه طراحی ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو
هدفون بیسیم یکی از اکسسوریها و لوازم جانبی است که برای مدت طولانی استفاده میشود. به همین خاطر طراحی خوب و سایز مناسب تاثیر زیادی روی تجربه کاربر خواهد داشت. طراحی هدفون بیسیم باید طوری باشد که هم در گوش راحت باشد و هم از گوش بیرون نیاید. به خصوص اگر بخواهید هنگام ورزش هم از هدفون بیسیم استفاده کنید.
سری اول و دوم اپرپادزهای اپل با ایده «یک سایز برای همه» ارائه شده بود. همین یکی از نواقص طراحی ایرپادز اپل محسوب میشد. اینبار اپل با ارائه سه سایز سری سیلکونی متفاوت برای ایرپادز پرو این مشکل را حل کرده است. پاوربیتس پرو هم چهار سری سیلیکونی با سایزهای مختلف دارد. البته اپل با طراحی یک تست به نام Ear Tip Fit Test به کاربران ایرپادز پرو کمک میکند بهترین سایز سری سیلیکونی را انتخاب کنند.
هر دوی این هدفونهای بیسیم طوری طراحی شدهاند که داخل گوش چفت میشوند. اما پاوربیتس پرو یک قلاب پشت گوشی هم دارد که هدفون را در گوشتان محکمتر نگه میدارد. به این ترتیب حتی اگه نازل هم از گوشتان بیرون بیاید، قلاب پشت گوشی مانع از افتادن هدفون میشود. این ویژگی نه تنها احساس راحتی هدفون را بیشتر میکند بلکه پاوربیتس پرو را به گزینه بهتری برای استفاده در حین ورزش تبدیل میکند.

هر دوی این هدفونها ضدآب و ضدتعریق هستند. ایرپادز پرو فقط در رنگ سفید موجود است اما پاوربیتس پرو در رنگهای سیاه، کرم، آبی تیره و سبز سدری تولید شده است.
طراحی این دو هدفون بیسیم خیلی متفاوت است. اگر فقط راحتی و ظاهر برایتان مهم است، ایرپادز پرو انتخاب بهتری است. این هدفون بیسیم هم کوچکتر است و هم راحتتر داخل گوش گذاشته میشود. اگر دنبال طراحی اسپورتتر هستید یا میخواهید مطمئن شوید هدفون به راحتی از گوشتان بیرون نمیافتد، پاوربیتس پرو را انتخاب کنید.
جعبه شارژ
یکی از مهمترین جنبههای طراحی هدفونهای بیسیم، جعبه شارژ آنهاست. اندازه جعبه شارژ پاوربیتس پرو تقریبا ۲.۵ برابر جعبه شارژ ایرپادز پرو است. به همین خاطر جابجایی و حمل ایرپادز پرو به مراتب سادهتر است و حتی در کوچکترین جیبتان هم جا میشود.
اگر همیشه یک کیف یا کوله پشتی همراهتان است، احتمالا اندازه جعبه شارژ تاثیری روی تجربه شما نخواهد داشت. اما اگر از آن دسته افرادی هستید که فقط باید کیف پول از خانه بیرون میروید، باید اندازه جعبه شارژ را هم در نظر بگیرید.
کدام هدفون بیسیم برای ورزش مناسبتر است؟
بین این دو مدل از هدفونهای بیسیم پاوربیتس پرو به صورت اختصاصی برای ورزش طراحی شده و قطعا انتخاب بهتری برای ورزشکاران است. پاوربیتس پرو کنترل پلیبک کامل را به شما میدهد و در حین ورزش اصلا نیاز به کار با گوشی نخواهید داشت. ضمن اینکه قلاب پشت گوشی، این هدفون را روی گوشتان سفتتر میکند.
ایرپادز پرو نه قلاب پشت گوشی دارد و نه کنترل پلیبک کامل را در اختیارتان میگذارد. با این وجود باز هم میتوانید از آن در حین ورزش استفاده کنید. خاصیت ضدآب و ضدتعریق این هدفون هم مثل پاوربیتس پرو از نوع IPX4 است (مقاومت ۱۰ دقیقهای در برابر آب و تعریق). سریهای سیلیکونی با اندازههای مختلف به خوبی میتوانند هدفون را در گوش نگه دارند. فقط برای هربار کم و زیاد کردن صدای موزیک باید سراغ گوشی بروید (البته میتوانید از سیری بخواهید اینکار را برایتان انجام بدهید).
مقایسه عمر باتری ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو

نگاهی ساده به ارقام نشان میدهد پاوربیتس پرو اینجا هم برنده است. عمر باتری ایرپادز پرو ۴.۵ ساعت است و اگر قابلیت حذف نویز را غیرفعال کنید، این مدت به ۵ ساعت افزایش مییابد. در مقابل عمر باتری پاوربیتس پرو ۹ ساعت است که برای هدفون بیسیم ایدهآل است.
سرعت شارژ هر دوی این هدفونهای بیسیم هم یکسان است. اما پاوربیتس پرو برخلاف ایرپادز پرو از شارژ وایرلس Qi پشتیبانی نمیکند و برای شارژ به کابل نیاز دارد.
مقایسه کیفیت صدای ایرپادز پرو و پاوربیتس پرو
ایرپادز پرو نسبت به نسل اول و دوم هدفون بیسیم اپل کیفیت صدای بهتری دارد. صدایی که از این هدفون میشنوید، کامل، غنی و سرشار از جزییات است. البته فعال کردن حذف نویز کمی از کیفیت صدای هدفون کم میکند.
اما پاوربیتس پرو بخلاف سایر محصولات این کمپانی کیفیت صدای خوبی ندارد. کیفیت صدا در ولوم متوسط خیلی راضیکننده است اما وقتی صدا را زیاد کنید، بسیاری از جزییات را از دست میدهید. حتی باس که به نوعی برگ برنده محصولات بیتس محسوب میشود هم اینجا قدرت کافی ندارد. شاید کیفیت صدای کلی پاوربیتس پرو برای سرویسهای پخش با کیفیت پایین مناسب باشد اما نمیتواند فقدان محدوده دینامیک را نادیده گرفت.
شکی نیست که کیفیت صدای ایرپادز پرو بهتر از پاوربیتس پرو است. پس اگر کیفیت صدا برایتان از همه چیز مهمتر است، هدفون بیسیم اپل را انتخاب کنید.
در قسمت دوم این مطلب به مقایسه هدفونهای ایرپادز ۲ و پاوربیتس پرو خواهیم پرداخت.
پاسخ دهید