سه ماههی اول سال ۲۰۲۰ دورهای بود که شاید دیگر هرگز در دهههای آینده شاهد تکرار شدن آن نباشیم. به دلیل شیوع یک ویروس جدید به اسم کرونا، بخش زیادی از کسب و کارهای دنیا به تعطیلی و ورشکستگی کشیده شد و چرخ اقتصاد جهانی هم تقریبا حدود سه ماه به طور کامل از حرکت ایستاده بود. این شرایط باعث ایجاد ضرر و زیانهای شدید بسیار زیادی برپیکرهی کسب و کارهای بزرگ و کوچک دنیا شد که ساعتهای هوشمند هم یکی از آنها هستند که در طی این دوره، با کاهش چشمگیری در فروش مواجه شدند. با این حال، ظاهرا بازار نوپای هدستهای بی سیم در حال رشد کردن است. در هر صورت، شما میتوانید برای کسب اطلاعات و جزئیات تکمیلی بیشتر در رابطه با این موضوع، همچنان در ادامه این مطلب نیز با آرادمگ همراه باشید.
در حقیقت، اکنون ماجرا از این قرار است که بر اساس آخرین گزارشی که توسط IDC به انتشار رسیده است، علیرغم این که فروش ساعتهای هوشمند در سه ماههی اول سال ۲۰۲۰ کاهش داشته است، اما به طور کلی، شاهد رشد چشمگیری در بازار گجتهای پوشیدنی بودهایم. باید توجه داشته باشید که این تحلیلها نه تنها ساعتهای هوشمند و دستبندهای ورزشی هوشمند میشوند، بلکه گجتهای شنیدنی (شامل هدستهای مختلف سیمی و بی سیم از جمله AirPods و سایر هدستهای دیگر) نیز در این دسته بندی قرار داده میشوند که در طول شیوع بیماری COVID-19 شاهد افزایش تقاضا بودهاند.
با توجه به این گزارش، میتوان گفت که گجتهای شنیدنی که شامل هدفونها و ایربادها از سازندهها و شرکتهای مختلف میشوند، کم کم در حال تبدیل شدن به یک دسته بندی محبوب و پرتقاضا در دنیای فناوری و تکنولوژیهای مدرن امروزی هستند. با توجه به این که در بخش زیادی از دورهی سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ به سبب شیوع و فراگیری بیماری COVID-19، عده بسیار زیادی از مردم در سراسر دنیا مجبور به خانه نشینی و مراقبت و یا کار کردن از منزل شدند. به همین علت درخواست و تقاضای مردم برای دستگاههای صوتی شخصی افزایش داشته است. این امر به راحتی از اعداد و ارقامی که از فروش این دسته از محصولات و گجتهای الکترونیک در گزارش اخیر IDC اعلام شده، کاملا قابل درک است. در این رابطه، باید به یکی از نمونههای افزایش در این زمینه اشاره کنم. به عنوان مثال، شرکت اپل در زمینهی فروش محصولات پوشیدنی که شامل ساعتهای هوشمند و ایربادزهای این شرکت میشوند، شاهد ۵۹.۹ درصد رشد در مقایسه با مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ بوده است.
بدین ترتیب، این شرکت در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی فروش این دسته از محصولات خود را به ۲۱.۲ میلیون دستگاه رساند که این رقم در مدت مشابه در سال قبل، ۱۳.۳ میلیون دستگاه بود. با این وجود، آنها بزرگترین تولید کننده و فروشندهی این دسته از محصولات در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی بودند و پشت سر آنها در جایگاه دوم، شرکت غول پیکر چینی شیائومی قرار دارد که فروش گجتهای پوشیدنی آن در سه ماهه اول امسال نسبت به سال ۲۰۱۹ در بازار جهانی، ۵۶.۴ درصد رشد داشته است. آنها در طی این مدت در سال ۲۰۲۰، موفق به فروش ۱۰.۱ میلیون دستگاه گجت پوشیدنی شدند. سامسونگ هم در جایگاه سوم قرار دارد که محصولات پوشیدنی آنها ۱۱.۹ درصد از سهم این بازار را به خودشان اختصاص دادند. حتی شرکت هوآوی که در جایگاه چهارم قرار دارد نیز با یک رشد چشمگیر در این بازار مواجه بوده است.
همانطور که تا به حال در ۴ شرکت پرفروش بازار مشاهده کردید، همهی آنها با افزایش فروش مواجه بودند اما متاسفانه این روند برای برند Fitbit این طور نبوده است. این برند بزرگترین کاهش فروش را در بین تمام سازندههای دیگر در این زمینه تجربه کرده است. دلیل اصلی این کاهش هم این بوده که خط تولید آنها فقط بر روی بازار چین متمرکز است و دوران قرنطینه باعث آسیب رسیدن به خط تولید آنها شده است.
اما درمورد فروش ساعتهای هوشمند ، Apple Watchهای شرکت اپل با کاهش چشمگیری در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ مواجه بودهاند. با این حال، آنها هنوز هم بزرگترین فروشندهی ساعتهای هوشمند در بازار جهانی محسوب میشوند. آنها هنوز هم ۲۶.۸ درصد از این بازار را در اختیار دارند اما رشد آنها در این دوره نسبت به سال گذشته، ۲.۲ درصد کاهش داشته است. در زمینهی فروش ساعتهای هوشمند ، شرکت هوآوی با ۱۱۸.۵ درصد افزایش فروش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، شاهد ببیشترین رشد در این بازار بوده است. به طور کلی، فروش ساعتهای هوشمند در سراسر دنیا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی، با ۷.۱ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، به ۱۶.۹ میلیون دستگاه رسیده است.
پاسخ دهید