لایکا یکی از برندهای برجسته تولیدکننده دوربین محسوب می شود که در تولید مدل های حرفه ای توانایی بالایی دارد. در سال های گذشته همکاری هوآوی و لایکا موجب شهرت فراوان این برند آلمانی شده و به کمک آن هوآوی توانسته به دوربین های قدرتمندی دست یابد.
حال به نظر می رسد این کمپانی می خواهد بزودی از دوربین Leica Q2 که جانشینی برای Leica Q محسوب می شود، رونمایی کند. اخیرا وب سایت Nokishita شایعه کرده که در ۶ مارس سال جاری لایکا کیو ۲ را معرفی خواهد کرد و حال پیش از رونمایی شاهد انتشار اطلاعات و اولین تصاویر آن لو رفته و این طور پیداست با یک مدل نسبتا بهبودیافته در طراحی مواجه هستیم.
لایکا Q2 دوربینی بهبودیافته تر از Q
در این دوربین اگرچه طراحی خاصی پیدا نیست اما لوگو جدید Q2 زیبایی دوچندانی به اسمارتفون بخشیده و آن را محصولی برجسته تبدیل کرده است. باتوجه به تصاویر Q2 دوربینی ضدآب است و این ویژگی مهمی در مقایسه با نسل پیشین به حساب می آید. به گزارش سایت Leica Rumors، تغییرات بزرگ به سخت افزار این دوربین مربوط می شود.
به صورتی که سنسور ۲۴ مگاپیکسلی به یک سنسور ۴۷ مگاپیکسلی تبدیل شده است. همچنین قادر به تصویربرداری با وضوح ۴K بوده و این نشان می دهد باید انتظار عملکردی بزرگ با Q2 لایکا داشت. البته یکی از مزیت های برجسته شرکت لایکا ارتقا چشمگیر فنی دوربین ها در مقایسه با نسل پیشین است. دوربین های سری Q لایکا از جمله دیوایس های باکیفیت این شرکت محسوب می شوند که در کنار طراحی شیک، قابلیت های جذابی در تصویربرداری ارائه می دهند. از ویژگی های Q2 باید به اتصال وای فای، فوکوس اتوماتیک و برخی از این قبیل اشاره کرد. جزئیات بیشتری در کار نیست و باید منتظر ماند تا آلمانی ها بزودی محصول جدید خود را معرفی و عرضه کنند.
پاسخ دهید