اولین روزهای ماه می میلادی زمانی است که برند چینی بزرگ Realme باید سالگرد تاسیس خودش را جشن بگیرد و امروز هم این شرکت دومین سالگرد تاسیس خودش را پشت سر خواهد گذاشت.
دومین سالگرد تاسیس، برای برند Realme ارزشمندتر از هر زمان دیگری شده است زیرا آنها اکنون چهارمین برند برتر از نظر فروش محصولات خود در کشور هند که یکی از بزرگترین بازارها در صنعت گوشیهای هوشمند محسوب میشود، به شمار میروند. اما اکنون کمی به گذشته برمیگردیم تا ببینیم چه اتفاقی رخ داده بود. در چنین روزی در ماه می سال ۲۰۱۸، ما شاهد عرضه شدن یک گوشی هوشمند جدید به اسم Realme 1 تحت سایه شرکت غول پیکر چینی Oppo بودیم به طوری که برند Realme سپس در ماه آگست راه خودش را از Oppo جدا کرد و به عنوان یک برند مستقل شروع به فعالیت کردن کرد و در همین ماه، دومین گوشی هوشمند از این برند به اسم Realme 2 روانه بازار شد. در هر صورت، شما میتوانید برای کسب اطلاعات و جزئیات تکمیلی بیشتر در رابطه با این موضوع، همچنان در ادامه این مطلب نیز با آرادمگ همراه باشید.
اکنون دو سال از آن دوران سپری شده است و دهها عدد گوشی هوشمند مختلف در ردههای مختلف، (از گوشیهای ارزان قیمت و پایین رده گرفته تا میان رده و پرچمدار و گران قیمتتر) توسط این شرکت ساخته و روانه بازار شده است و علاوه بر این، نکته شگفت انگیز درمورد این برند این است که آنها فقط بعد از ۲ سال فعالیت در بازار، اکنون به عنوان چهارمین شرکت سازنده و تولید کننده بزرگ و برتر گوشیهای هوشمند در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی در کشور هند که همانطور که اشاره شد، یکی از بزرگترین بازارها در صنعت گوشیهای هوشمند به شمار میرود، شناخته شده است. علاوه بر این، آنها در ماه فوریهی گذشته نیز به یک دستاورد ارزشمند و بزرگ دیگر نیز دست پیدا کرده بودند و جزو ۳ برند برتر در این کشور شناخته شده بودند.
این اخبار خوب و امیدوار کننده توسط Madhav Sheth، مدیر عامل شعبهی هند برند Realme، برای مردم به اشتراک گذاشته شده است. بر اساس اطلاعات جدیدی که او درمورد این برند با مردم به اشتراک گذاشته است، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی این برند موفق به کسب حدود ۱۴ درصد از سهم بازار کشور هند در حوزه گوشیهای هوشمند برای خودش شده است که آن را پس از شرکتهای غول پیکر و بزرگی نظیر شیائومی، vivo و سامسونگ که به ترتیب جایگاههای اول تا سوم را در این کشور به خودشان اختصاص دادهاند، در رتبه چهارم قرار داده است. علاوه بر این، یکی دیگر از رکوردهای شگفت انگیزی که توسط این برند به ثبت رسیده است و در دومین سالگرد شروع فعالیتهای مستقل آنها توسط مدیر عامل شعبه هند این شرکت اعلام شده، این است که آنها اعلام کردند شاخص رشد این برند در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته به ۱۱۹ درصد رسیده است که یک رقم شگفت انگیز و بسیار بزرگ و یک پیشرفت چشمگیر به شمار میرود و حتی ۲ درصد هم از شرکت مادر خود یعنی Oppo رشد سالانه بیشتری را تجربه کرده که واقعا بی نظیر است. برند Realme در ماه فوریه میلادی گذشته موفق به کسب ۱۴ درصد از فروش کل بازار در کشور هند شده بود و درست پشت سر Xiaomi که ۳۲ درصد از بازار را به خودش اختصاص داده بود و Samsung که ۱۷ درصد از سهم فروش بازار را در اختیار داشت، در ماه فوریه در جایگاه سوم بزرگترین برند کشور هند قرار گرفت.
علاوه بر این، Madhav Sheth در یک توییت دیگر نیز اخیرا اعلام کرده است که Realme Buds Air موفق به قرار گرفتن در جمع ۵ هدفون پرفروش بازار که او از آنها با اسم منحصر به فردی به نام Hearables یاد کرده، شده است. بنابراین، اکنون این برند موفق شده که در بین اسمهای بزرگی از قبیل Apple, JBL و یا Noise با هدفون Buds Air خود، در جمع ۵ برند برتر بازار قرار بگیرد. این در حالی است که این هدفون، اکنون تبدیل به دومین هدفون TWS پرفروش بازار در بین هدفونهای میان رده شده است که بسیار برای آنها ارزشمند است. البته این نکته نیز جالب است که اشاره کنم هدفونهای بی سیم حال حاضر بازار که با قیمت ۴ هزار و ۹۹۹ روپیه هند به فروش میرسند، در همان دسته بندی قرار میگیرند که Apple AirPods در آن قرار دارد. علیرغم این که به عنوان مثال، محصولات Cupertino نیز وجود دارند که نزدیک به ۱۵ هزار روپیه هند قیمت دارند.
بدون هیچ شکی، تمام این اعداد و ارقام میتوانند برای برند Realme و شرکت مادر آن یعنی Oppo، الهام بخش باشند اما بر اساس حدس و گمانها و تخمینهایی که تحلیلگران حوزه گوشیهای هوشمند میزنند، باید منتظر باشیم تا کل پیکرهی بازار در این صنعت در کل دنیا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ میلادی دچار تغییرات بسیار ناگوار و حتی غیر قابل جبران (مخصوصا برای برندهای تازه کار و نوپای کوچک که در حال رشد هستند) شود. همانطور که احتمالا در جریان هستید، کشور هند از تاریخ ۲۵ مارس برابر با ۶ فروردین ماه سال ۹۹ شمسی تا به حال در قرنطینه به سر میبرد و قوانین سفت و سختی برای عبور و مرور مردم وضع شده است به طوری که در سه هفتهی اول این قرنطینه، هیچ فروشگاهی اجازه فروش و عرضه کردن گوشیهای هوشمند موبایل و یا سایر محصولات غیر ضروری دیگر را نداشت. این موضوع هم فروش آنلاین و هم فروش آفلاین و حضوری محصولات مختلف را به شدت تحت تاثیر قرار داد (که تقریبا هیچ کجای دنیا از این ضرر و زیانها در امان نمانده است). اما در هر صورت، زمانی که سه ماهه دوم سال میلادی به پایان برسد، نمیتوانیم به طور دقیق میزان تاثیر یا ضرر و زیانی که به صنعت گوشیهای هوشمند موبایل وارد شده را محاسبه کنیم. پس هنوز باید منتظر باشیم و ببینیم چه خواهد شد.
پاسخ دهید