کاملا واضح و روشن است که هند تنها بازار بزرگ گوشیهای هوشمند دنیا نبوده است که در طی چند ماه اخیر تحت تاثیرات منفی پاندمی ویروس کرونا قرار گرفته است و از آن متضرر شده است. علاوه بر این، آخرین دادههایی که در این زمینه توسط موسسههای آمار مختلف از جمله Counterpoint Research جمع آوری و منتشر شده است نیز اگرچه از آمار جدیدی که یکی دیگر از موسسهها به نام Canalys در گزارش هفتهی گذشته خود منتشر کرده بود، نتایج امیدوار کنندهتری را نشان میدهد، اما نشان میدهد که آمار فروش گوشیهای هوشمند در بین ماههای آوریل تا ژوئن در آمریکای شمالی نیز کاملا ضعیف بوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، همچنان با آرادمگ همراه باشید.
با وجود این که آمار و ارقامی که در این زمینه به ثبت رسیده است، نشان میدهند که فروش گوشیهای موبایل هوشمند در طی سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ میلادی در کشور هند به طور قابل توجهی، یعنی دقیقا ۴۸ درصد کاهش پیدا کرده است، اما آمار فروش این دسته از محصولات الکترونیک در ایالات متحده آمریکا در مقایسه با مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ میلادی ۲۵ درصد بدتر بوده است. بر اساس تحقیقات تحلیلگران برجسته و برتر موسسه آماری Counterpoint Research به طور کلی، با در نظر گرفتن تمام جوانب و زوایا، این کاهش که به طور چشمگیری ناچیز بوده است و نشان دهنده این است که بازار ایالات متحده آمریکا به طور ویژهای تاثیر پذیر است. این موضوع یک حقیقت غیر قابل انکار است که به طور اختصاصی در آمار و ارقام فروش گوشیهای هوشمند در ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ نیز کاملا قابل دیدن است.
بله، هر دو غول فعال در حوزه تکنولوژی (اپل و سامسونگ) در بازه زمانی بین ماههای آوریل تا ژوئن، در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته به طور چشمگیری گوشیهای موبایل کمتری به فروش رساندند. علاوه بر این، هر دوی آنها کاهش فروشی را تجربه کردند که کمتر از میانگین فروش همیشگی آنها بود. درمورد شرکت سامسونگ، ما باید فرض کنیم که جدیدترین اعضای خانواده گوشیهای میان رده Galaxy A به طور چشمگیر و قابل توجهی از نسلهای قبلی خود ضعیفتر عمل کردند. علاوه بر این، باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که فروش سری گوشیهای پرچمدار Galaxy S20 این شرکت نیز در چهار ماه اول آغاز فروش خود (که در ماه مارس آغاز شد) ظاهرا ۳۸ درصد از نسل قبلی این لاین آپ یعنی سری Galaxy S10 در مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ میلادی کاهش پیدا کرده است.
این آمار اختلاف چشمگیری با گزارشهای اولیهای که در این زمینه درمورد تقلای سری Galaxy S20 منتشر شده بود، دارد که به طور کاملا واضح و شفاف میتواند به این معنی باشد که امثال Galaxy A51 و تعداد زیادی از گوشیهای میان رده دیگر این شرکت که آمار فروش خوبی در سراسر دنیا دارند در حقیقت، در حال کمک کردن به این شرکت هستند تا در نهایت بتواند سه ماهه مالی جاری را با حداقل ضرر و زیان ممکن که میتواند به ۱۰ درصد کاهش پیدا کند، به پایان برساند. در عین حال، سهم شرکت اپل به عنوان یکی دیگر از غولهای فعال در این حوزه، به لطف عرضه شدن مدلهایی مانند گوشی میان رده اخیر این شرکت به اسم iPhone SE که نسل دوم این سری محسوب میشود و به محبوبیت بالایی نیز دست پیدا کرده، همچنان شناور باقی مانده است. در حقیقت، iPhone SE 2020 به خوبی ثابت کرد که یک حرکت هوشمندانهی ویژه از طرف شرکت اپل بود که توانست عده زیادی از لجبازترین کاربران گوشیهای قدیمی آیفون اپل را که سالهای سال در حال استفاده کردن از آیفونهای قدیمی خود بودند، به ارتقاء دادن گوشیهایشان ترغیب کند.
یکی دیگر از دلایل محبوبیت iPhone SE 2020 این بود که اغلب کسانی که آخرین مدل از گوشیهای آیفون میان رده شرکت اپل را خریداری کردهاند، جزو آن دسته از افرادی هستند که به هیچ وجه علاقهای به در اختیار داشتن هیچ یک از مدلهای سری آیفون ۱۲ پیش رو ندارند و همانطور که اشاره شد، از دستگاههایی مانند iPhone 6s و یا حتی دستگاههای موبایل قدیمیتر به این گوشی کوچ کردند و سالهای سال گوشیهای قبلی خود را نگه داشته بودند. انتظاری که از این دسته از افراد میرود، این است که با iPhone SE 2020 نیز همین روند را تکرار کنند و چند سال طولانی همچنان به استفاده کردن از آن ادامه بدهند. این کار میتواند باعث افزایش پیدا کردن آمار فروش گوشیهای هوشمند میان رده بازار در سراسر دنیا شود.
پاسخ دهید