فریب خوردن حسگر اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ سامسونگ

گلکسی اس 10

حسگر اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ سامسونگ:
امروز که در سال ۲۰۱۹ هستیم هنوز شرکت های مختلف موفق به روشی پایدار برای تامین امنیت گوشی های هوشمند نشده اند. اگر شما بر این باور هستید که حسگر اثرانگشتی که سامسونگ بر روی پرچمدار جدیدش پیاده سازی کرده است جزو شکست خوردگان نیست، باید بگویم که در گمراهی آشکارید! به تازگی فردی با استفاده کردن از چاپگری سه بعدی موفق شده است که حسگر اولتراسونیک این اسمارت فون را فریب دهد.

حسگر اثرانگشت سامسونگ گلکسی اس ۱۰ نیز نقاطی است که این شرکت کره ای به شدت برروی آن تبلیغات کرده است. اس ۱۰ که اولین نقظه از استفاده کردن از حسگر اولتراسونیک می باشد اولین فریب خودش را نیز تجربه کرد. این حسگر قابلیت این را دارد که در زیر صفحه نمایش OLED گوشی جای گیرد و برخلاف نوع اپتیکال که در گوش های هواوی پی ۳۰ . وان پلاس ۶ تی استفاده شده است، نیازی به روشن کردن پیکسل ها ندارد. طبق ادعای سامسونگ حسگر مورد استفاده اش که توسط کوالکام توسعه یافته است سریع تر و ایمن تر نیز می باشد. به همین دلیل اقدام به حذف سیستم اسکن قرنیه چشم کرده است تا نشان دهد که بر گفته خودش اطمینان کامل دارد.

گلکسی اس ۱۰ سامسونگ حسگر دقیقی ندارد

ابتدا بهتر است بدانیم که این حسگر کوالکام چگونه کار می کند. برخلاف آن چه در نمونه های خازنی حسگر اثرانگشت رایج که اقدام به گرفتن تصویری دوبعدی می کند. اولتراسونیک تصویری سه بعدی از اثرانگشت را ملاک کارکرد خودش در نظر گرفته است. به همین دلیل از تمامی حسگر های عرضه شده تا به قبل امروز مانند تاچ ای دی اپل و یا هرسنسوری که در کنار یا پشت گوشی ها مشاهده کرده اید امن تر خواهد بود. این حسگر با استفاده از امواج فراصوت با فرکانس بالا می تواند این نقشه سه بعدی از اثرانگشت شما را با جزئیات عالی شامل شیارها و حفره ها ثبت کند.

تمام آنچه که گفتیم حکایت از این دارد که حسگر دارای ضریب امنیتی بسیار بالایی است، پس چگونه کسی موفق به فریب دادن آن شده است؟ واقعیت امر این است، روشی که این فرد استفاده کرده است هر سنسوری را می تواند فریب دهد. پس هیچ اشتباهی در کارکرد حسگر اولتراسونیک یا سامسونگ وجود ندارد. فردی که موفق به فریب دادن حسگر اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ شده است با نام darkshark9 شناخته می شود. اون توانسته است که تصویری از اثرانگشت خودش را از روی یک لیوان برداشته و با استفاده کردن از نرم افزار فتوشاپ یک ماسک آلفا از آن بسازد.

در محله بعدی ماسک ساخته شده را به برنامه ۳DS Max منتقل کرده است تا یک مدل سه بعدی با برجستگی و فرورفتگی های یک انگشت از آن طراحی شود. در نهایت طرحی را که بدست آمده را به کمک یک چاپگر سه بعدی AnyCubic Photon و با مواد رزین با دقتی ۱۰ میکرونی تولید کرده است. با تمام این ها باید بدانید انجام دادن این کار کار راحتی نبود و نیازمند مهارت و تجهیزات گران قیمتی است، پس نگرانی زیادی از این بابت که هرکسی می تواند اینکار را انجام دهد نباید داشته باشید.