آشنایی با اصطلاحات گیمینگ (قسمت اول – سبک شناسی)

هر گیمر در طول انجام بازی های مختلف، اصطلاحات گیمینگ گوناگونی را استفاده می کند که ممکن است برای تازه کارها گنگ و نامفهوم باشد. ازین رو در آراد مگ برآن شدیم تا توضیحی جامع در زمینه این اصطلاحات داشته باشیم.

شاید بازی کردن امری ساده به نظر برسد و بتوان تصور کرد که هر کسی می تواند به گیمری حرفه ای تبدیل شود. اما اکثر کسانی که به تازگی وارد این دنیا می شوند در همان ابتدای امر با اصطلاحاتی گیمری مواجه می شوند که کاملا آنها را سردرگم می کند. این موضوعیست که تمامی گیمرها حداقل یک بار با آن مواجه شده اند.

ما نیز در آراد مگ، برای مرتفع کردن این مشکل برای کاربران فهیم ایرانی، مقاله ای را برای توضیح درباره هرکدام از این اصطلاحات گیمینگ فراهم آورده ایم تا هموطنانمان با بهره مند شدن از آن، اینگونه مشکلات را برطرف کنند. سری مقاله های آشنایی با اصطلاحات گیمینگ همگی این مهم را دنبال می کنند.

ابتدا برای شروع، تصمیم گرفتیم تا مروری بر انواع سبک های بازی ها داشته باشیم. همانطورر که می دانید، بازی ها نیز همانند فیلم های سینمایی و یا کتاب ها، دارای سبک های مختلف هستند که آشنایی با آنها و فراگرفتنشان می تواند به افراد در انتخاب درست بازی های مورد علاقه خود، کمک بسزایی داشته باشد. بازی ها ممکن است ترکیبی از چند سبک باشند و تنها متکی به یک سبک خاص نباشند و از طرفی دیگر یک بازی به تنهایی می تواند معرف یک سبک باشد.

سبک بازی ها

سبک های بازی ها بسیار متفاوت اند و ممکن است اشاره کامل به تمامی آنها به تنهایی شامل چندین مقاله شود. به همین دلیل تصمیم گرفته ایم که ابتدا تمامی سبک های اصلی را تعریف کرده و در هرکدام تعدادی از زیرمجموعه های پرطرفدار آنها را نام برده و توضیح دهیم.

بازی Metal Gears Solid V: The Phantom Pain یک بازی اکشن-ماجراجویی و مخفی کاریست
بازی Metal Gears Solid V: The Phantom Pain یک بازی اکشن-ماجراجویی و مخفی کاریست

Action (اکشن)

اکثر ما از این بازی ها خاطره داریم. بازی هایی با درگیری های بسیار میان نیروهای خودی و دشمن! برای انجام این بازی ها کافیست تا با انتخاب شخصیت خود وارد میدان نبرد شده و شروع به نابودی دشمن خود کنید. در این بازی ها تمرکز و مهارت حرف اول را می زند.

سبک اکشن خود شامل چندین زیر مجموعه مانند Shooter (تیراندازی)، Stealth (مخفی کاری)، Survival (بقا) و غیره می شود. در ادامه به شرح موارد نامبرده و چندی دیگر خواهیم پرداخت.

  • Shooter (تیراندازی)

در بازی های تیراندازی، گیمر با در دست گرفتن اسلحه های مختلف به جنگ با دشمنان خود می رود. کنترل بر روی شیوه حرکت و همچنین تمرکز بر روی هدف، یکی از اصلی ترین مواردیست که هر گیمر باید بدان توجه داشته باشد. سبک تیراندازی نیز به زیرمجموعه هایی تقسیم می شود که هرکدام برای خود تعاریف خاصی دارند. ما در اینجا تنها به گفتن اسمشان اکتفا می کنیم:

۱- تیراندازی اول شخص (First Person Shooter یا به اختصار FPS)

یکی دیگر از سبک های بسیار محبوب در دنیای گیم، بازی های شوتر اول شخص هستند. در این بازی ها شما به عنوان شخصیت اصلی به ایفای نقش می پردازید و دنیای بازی نیز از دیدگان شما نمایش داده می شود. از همین رو می توان یکی از اصلی ترین نقاط ضعف این بازی ها، ضعف در نمایش شخصیت اصلی بازی دانست. البته در Cutscene ها (ویدیوهایی که میان مراحل پخش می شود) گاهی اوقات شخصیت اصلی نیز به نمایش درخواهد آمد.

البته در بازی های شوتر اول شخص، بیشتر محیط بازی و داستان آن است که مخاطب را جذب می کند . شکل و ظاهر شخصیت اصلی چندان کششی برای مدام دیده شدن، نخواهد داشت.

۲-  تیراندازی سوم شخص (Third Person Shooter یا به اختصار TPS)

در سبک سوم شخص، شخصیت اصلی بازی در مقابل دوربین قرار گرفته است. گاهی اوقات شخصیت بازی تا کمر و گاهی اوقات نیز به صورت تمام قدر در کادر دوربین نمایش داده می شود.

از بازی های بزرگ در این سبک ها می توان به سری Call of Duty، سری Doom، سری Far Cry و سری Battlefield اشاره کرد.

  • Stealth (مخفی کاری)

    یکی از سبک های بسیار پرطرفدار در میان گیمرها، به این سبک اختصاصی دارد. تمام کاری که باید انجام دهید، کشتن و یا از بین بردن دشمن خود از طریق جاسوسی و یا مخفی کاری است. معمولا در این بازی ها تمامی اسلحه ها از صدا خفه کن برای ایجاد صدایی به مراتب کمتر، استفاده می کنند.

    در بعضی از این بازی ها، اینکه بدون خبردار کردن دشمن مرحله را به پایان برسانید یک امتیاز اضافه محسوب می شود. این بدین معنیست که ممکن است سازنده بازی شما را آزاد بگذارد که با ایجاد سر و صدا مرحله را به اتمام برسانید یا اینکه کاملا مخفی کارانه این کار را انجام دهید.

    از بازی های معروف و بزرگ در این سبک می توان به سری Metal Gear ساخته هیدئو کوجیما و سری Hitman اشاره کرد.

  • Survival (بقا)

یکی از زیرمجموعه های سبک اکشن، بقا نام دارد که با توجه به ماهیت آن، در این بخش قرار گرفته است؛ چرا که هر بقایی در برابر دشمن انجام می پذیرد و هر دشمنی کشتنیست! معمولا بازی های این سبک محیطی جهان باز دارند؛ بدین معنی که گیمر می تواند در هر بخش که دلش بخواهد قدم بگذارد. البته ممکن است در ابتدای بازی این آزادی عمل به گیمر داده نشود و پس از انجام چند مرحله چنین اتفاقی ممکن شود.

بازی های بزرگی همچون Ark: Survival Evolved، سری Minecraft و Don’t Starve از عناوین بزرگی هستند که در سبک بقا ارائه شده اند.

  • Fighting (مبارزه ای)

    سبک مبارزه ای از سال های گذشته تاکنون، دستخوش تغییرات بنیادی نشده و در تمامی این سال ها گیمر با انتخاب شخصیت خود مقابل شخص دیگر به مبارزه تن به تن می پردازد. هر یک از بازیکن ها توانایی های خاص خود را دارند که می تواند برگ برنده هر گیمر باشد. در بازی های مبارزه ای هر شخصیت یک نوار سلامتی یا به اصطلاح عامیانه خون داشته که با دریافت ضربات از این نوار کم شده تا در نهایت با تمام شدن آن، راند بازی به اتمام برسد.

    این بازی ها به صورت تک رانده، دو رانده، ۵ رانده و به طور کلی در راندهای فرد، انجام می شوند. در عناوین دیگری مانند کشتی کج، تعداد این راندها می توانند بیشتر نیز باشد.

    بازی های بزرگی در سبک مبارزه ای عرضه شده اند که از میان آنها می توان به سری Street Fighter، سری Mortal Kombat، سری Tekken، سری Killer Instinct و سری Injustice اشاره کرد.

  • Beat ’em up (همرو بکش)

این دسته از بازی ها طرفداران بسیاری دارند؛ چرا که تمرکز بسیار بالایی را طلب می کند. معمولا در این بازی ها، کل صفحه پر از دشمنان مختلف می شود که کشتن هرکدام از آنها در نهایت منجر به کسب امتیاز می شود.

در بخش آنلاین این بازی ها، به جای اینکه افراد در مقابل هم قرار بگیرند، با همکاری یکدیگر، موج عظیمی از دشمنان را نابود می کنند. در اوایل دهه ۹۰ و ورود بازی های مبارزه ای به صنعت گیم، محبوبیت سبک Beat ’em up رو به افول نهاد اما با به ورود این سبک به دنیای سه بعدی جانی دوباره در کالبد آن دمیده شد. گفتنی است که سبک Hack and Slash زیر مجموعه ای از این سبک شمرده می شود.

بازی های Shank، Bayonetta و سری Devil May Cry از شناخته شده ترین عناوین این سبک و زیر مجموعه آن یعنی Hack and Slash هستند.

بازی Red Dead Redemption II شاهکاریست که در سبک اکشن-ماجراجویی ساخته شده است
بازی Red Dead Redemption II شاهکاریست که در سبک اکشن-ماجراجویی ساخته شده است

Action-adventure (اکشن-ماجراجویی)

سبک Action-adventure با ترکیب المان های دو ژانر، توانسته دسته ای جدید را به وجود آورد که عنوان بسیار مهمی را در دامن خود پرورش داده است. در این دسته از بازی ها، گیمر در حین گشت و گذار در بازی و کشف بخش های جدیدتر، آیتم هایی را پیدا می کند که با استفاده از آنها می توان به مراحل بالاتر رفت. این آیتم ها می تواند از کلید گرفته تا وصل کردن برق و پیدا کردن اسلحه های جدید باشد.

یکی از شاهکارهای این سبک، بازی Red Dead Redemption 2 است که با انتشار آن در اواخر سال ۲۰۱۸، صنعت گیم وارد مرحله جدیدی شد و گیمرها همگی به تحسین آن پرداختند. شما می توانید نقد و بررسی این شاهکار بزرگ را در اینجا بخوانید. سری Tomb Raider نیز در این دسته قرار می گیرد.

  • Survival horror (ترسناک – بقا)

یکی از زیرمجموعه های این سبک، Survival horror نام دارد. این سبک دقیقا مانند Action-adventure طراحی می شود اما المان ترس نیز بدان اضافه می شود. این سری طرفداران سینه چاکی دارد و بازی های ارائه شده در این سبک نیز بارها مورد تحسین منتقدین و هواداران قرار گرفته اند.

سری بازی Resident Evil، سری تحسین شده Silent Hill، بازی Alien: Isolation و سری بسیار ترسناک Outlast در این دسته بندی قرار می گیرند.

بازی The Walking Dead ساخته استودیوی Telltale Games در سبک ماجراجویی توسعه یافته است
بازی The Walking Dead ساخته استودیوی Telltale Games در سبک ماجراجویی توسعه یافته است

Adventure (ماجراجویی)

بازی های ماجراجویی معمولا بازی هایی تک نفره هستند و داستان آنها در دنیایی خیالی و جذاب رقم می خورد. در این بازی ها برای رفتن به مراحل بالاتر، پازل هایی قرار داده می شود که درواقع یکی از اصلی ترین بخش های چالشی و در عین حال لذتبخش برای گیمرها به شمار می رود.

در ابتدای بازی پس زمینه ای از زندگی شخصیت اصلی بازی و یا داستان آن روایت می شود و سپس شما با تکیه به این موضوع، داستان ادامه پیدا کرده و شما نیز باید روش به پایان رساندن بازی را کشف کنید.

سبک ماجراجویی، دارای زیر مجموعه های مختلفی همچون Text adventures، Graphic adventures و Visual novels می شود که هرکدام تعاریف خاص خود را دارند. برای مثال Text adventures به بازی هایی گفته می شود که نوشته محور هستند، مانند بازی های حل جدول و یا کنار هم قرار دادن حروف؛ و بازی های Graphic adventures نیز مانند Life is Strange با داشتن ظاهری گرافیکی، به دنبال کردن داستان خاصی می پردازند. سری بازی های سبک Visual novels نیز با ظاهری همانند انیمه های ژاپنی ساخته می شوند.

بازی های بسیاری در این سبک منتشر شده است که از میان آنها می توان به The Witness، سری Life is Strange و The Walking Dead اشاره کرد.

The Witcher 3: Wild Hunt یکی از عناوین بسیار بزرگ در سبک نقش آفرینی محسوب می شود
The Witcher 3: Wild Hunt یکی از عناوین بسیار بزرگ در سبک نقش آفرینی محسوب می شود

Role-Playing Games (نقش آفرینی یا به اختصار RPG)

اگر به داستان های خیالی علاقه دارید، بازی های سبک RPG می تواند روحیات شما را ارضا کند. در این بازی ها شما در لباس شخصیت خود می توانید تبدیل به هرآنچه که آرزویش را دارید، بشوید. داستان بازی را دنبال کرده و برای هرآنچه که بدان نیازمند هستید، تلاش کنید. در این بازی ها، تصمیمات شما نقشی کلیدی را ایفا خواهد کرد. از این رو باید به مکالمات میان افراد توجه ویژه ای داشته باشید چرا که هر یک می تواند تاثیر مهمی بر تصمیمات شما بگذارد.

سبک نقش آفرینی زیرمجموعه های بسیاری دارد که از مهمترین آنها می توان به سبک های زیر اشاره کرد:

  • Action RPG

  • Sandbox RPG

  • MMORPG

عناوین بزرگی همچون سری Dark Souls، سری The Witcher، سری Mass Effect، سری Fallout و The Elder Scrolls V: Skyrim در سبک نقش آفرینی عرضه شده اند.

Euro Truck Simulator 2 از بازی های شبیه سازیست که در دسته Vehicle Simulator قرار می گیرد
Euro Truck Simulator 2 از بازی های شبیه سازیست که در دسته Vehicle Simulator قرار می گیرد

Simulation (شبیه ساز)

در چنین بازی هایی، شما به عنوان گیمر، کنترل وسایل واقعی اعم از تانک، کشتی، اتوبوس، تریلی و غیره را بدست گرفته و به انجام بازی می پردازید. در حین انجام بازی شما شیوه کنترل این دستگاه ها را فراخواهید گرفت. به همین منظور از این دسته بازی ها برای مقاصد آموزشی نیز استفاده می شود. برای مثال اگر بازی شبیه ساز تریلی را بازی کنید، تمامی موارد مربوط به راندن یک تریلی را فرا خواهید گرفت. از بنزین زدن گرفته تا فشار باد لاستیک و حتی پرداخت عوارض بار اضافه تریلی!

به طور کلی، بازی های شبیه ساز شامل دو زیر مجموعه بزرگ می شوند:

  • Life Simulation

  • Construction Simulation

  • Management Simulation

  • Vehicle Simulation

بازی های سبک Life Simulation به بازی هایی اطلاق می شود گیمر در آن کنترل یک زندگی مجازی را به دست می گیرد و همانند دنیای واقعی برای برآورده کردن نیازهای خود باید تلاش های مختلفی همچون پیدا کردن کار، رفتن به مدرسه و دانشگاه، ایجاد روابط عاطفی و غیره را انجام دهد.

در بازی های Construction Simulation و Management Simulation شما در نقش مدیریت کننده یک شهر بزرگ و یا یک روستا و یا حتی یک ساختمان ظاهر خواهید شد و تمام اجزای آن را کنترل خواهید کرد. به طبع با سو مدیریت شما، بخش زیر دست شما دچار هرج و مرج خواهد شد.

در بازی های Vehicle Simulation نیز همانطور که در ابتدای پاراگراف توضیح دادیم، کنترل وسایل نقلیه عمومی، خودرو شخصی، ماشین های سنگین و غیره به شما سپرده خواهد شد و در مسیر انجام ماموریت های آن همانند دنیای واقعی، با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم خواهید کرد.

در این میان بازی های دیگری مانند شبیه ساز بز (!) و حتی شبیه ساز نان تست (!) هم هستند که در چند سال گذشته به محبوبیت بالایی دست یافتند.

از بازی های نامدار ارائه شده در این سبک می توان بازی های به سری The Sims، سری Farming Simulator، شبیه ساز بز و Cities: Skylines اشاره کرد.

بازی استراتژی Total War Rome II آنقدر عظیم است که شما را ساعت ها به خود مشغول خواهد کرد
بازی استراتژی Total War Rome II آنقدر عظیم است که شما را ساعت ها به خود مشغول خواهد کرد

Strategy (استراتژی)

بازی های استراتژی همواره طرفداران خاص خود را داشته است. در اینگونه بازی ها، مهارت در ساخت و ساز، ترتیب دادن یک نقشه توسعه مناسب، استراتژی حمله و ترکیب سربازان نقش بسزایی در پیروزمندی و یا شکست هر یک از طرفین دارد. دوربین بازی های استراتژی، معمولا از بالا بوده که موجب می شود شما به تمامی زمین ها و بخش های مورد سلطه خود تسلط داشته باشید.

بازی های استراتژی به چند دسته مهم تقسیم می شوند:

  • ۴X Game

این بازی ها به دلیل قرار گیری ۴ حرف X در ۴ عنصر اصلی آن، بدین نام لغب گرفته است. این عناصر eXplore (کاوش کردن) eXpand (گسترش) eXploit (بهره برداری و استخراج) و eXterminate (نابود کردن) نام دارند. در این بازی ها به دلیل وجود عنصر کاوش کردن، نقشه در ابتدای بازی تنها پایگاه خودی و یا متحدانتان را نشان می دهد . رفته رفته با گسترش پایگاه و یا فرستادن نیرو به بخش های مختلف نقشه، پایگاه دشمن و معادن و غیره نیز نمایش داده خواهند شد.

سری بازی های Civilization از این سبک به شمار می روند.

  • Real-time strategy یا به اختصار RTS

بازی های Real-Time Strategy یا به اختصار RTS به بازی هایی گفته می شود که در آن دو یا چند بازیکن به صورت همزمان Base و یا زمین خود را پیشرفت داده، منایع مختلفی را برای خود جمع می کند و با ساخت ارتش، در هر زمان می توانند به حریف خود حمله کنند. گفتنی است که این بازی ها نیز به دو صورت آنلاین و یا بر بستر شبکه داخلی LAN در دسترس هستند.

بازی های Warcraft III، StarCraft، سری Age of Empires و Stronghold: Crusader در این سبک قرار می گیرند.

  •  Artillery (توپخانه ای)

بازی های توپخانه ای هم طرفداران خاص خود را دارند. در بازی هایی از این دسته، شما در مقابل یک یا چند دشمن قرار گرفته، سپس هرکدام به صورت نوبتی به یکیدیگر حمله می کنید. این حمله ها از راه دور و با سلاح هایی چون توپ، موشک و غیره صورت می گیرد.

سری بازی های محبوب Worms و Total War: Shogun 2: Fall of the Samurai در دسته توپخانه ای قرار می گیرند.

بازی مسابقه ای و جهان باز Forza Horizon 4 بار دیگر جذابیت و عظمت را به دنیای سبک Racing بازگرداند
بازی مسابقه ای و جهان باز Forza Horizon 4 بار دیگر جذابیت و عظمت را به دنیای سبک Racing بازگرداند

Sports (ورزشی)

سبک ورزشی مدت زمان زیادیست که به بازی های رایانه ای ورود کرده است و گیمرهای بسیاری را از دیرباز به خود جلب کرده است. این سبک به چند زیرشاخه اصلی تقسیم می شود:

  • Racing (مسابقه ای)

المان اصلی بازی های مسابقه ای، وسایل نقلیه مانند موتورسیکلت، ماشین، تریلی و غیره هستند. در این بازی ها رفته رفته مسابقه ها سخت تر شده که افزایش قدرت و یا خرید وسیله نقلیه جدیدتری را طلب می کند.

از بازی های بسیار محبوب در این دسته می توان به سری Need for Speed، سری Forza، سری Gran Turismo اشاره کرد.

  • Sport (ورزشی)

بازی های ورزشی به خصوص فوتبال، آنقدر پرطرفدار هستند که در هر سال چندین رویداد بزرگ برای آنها برگزار می شود. این بازی ها پیرامون ورزش هایی چون فوتبال، بیسبال، بسکتبال و غیره ساخته می شود. در زمان رویدادهای بزرگ ورزشی همچون المپیک، جام جهانی و المپیک زمستانی نیز نسخه های خاصی از این بازی ها منتشر می شود.

سری بازی های FIFA و PES از معروف ترینِ این سبک هستند.

  • Sports-based fighting (ورزش های مبارزه ای)

این سبک شباهت بسیاری به سبک مبارزه ای دارد؛ با این تفاوت که در بازی های مبارزه ای، ممکن است شخصیت های بازی کاملا خیالی باشند و اتفاقات نیز در دنیایی کاملا فانتزی و خیالی صورت بگیرد. اما سبک ورزش های مبارزه ای به ورزش هایی همچون بوکس، تکواندو، کشتی کج و غیره اشاره دارد که همگی در دنیای واقعی حضور دارند.

بازی های Fight Night و WWE 2K در سبک ورزش های مبارزه ای ساخته شده اند.

عنوان The Elder Scrolls Online یکی از محبوب ترین ها در سبک MMO به شمار می رود
عنوان The Elder Scrolls Online یکی از محبوب ترین ها در سبک MMO به شمار می رود

Massively Multiplayer Online یا به اختصار MMO

سبک MMO به بازی هایی گفته می شود که در آن بازیکن ها از طریق شبکه داخلی (LAN) یا اینترنت وارد یک اتاق اختصاصی شده و بازی خود را تدارک می بینند. در این اتاق و یا در خود بازی، بازیکن ها می تونند به صورت صوتی با یکدیگر صحبت کرده و استراتژی های خود را در انجام بازی باهم به اشتراک بگذارند. طبیعیست که در صورت اجرای این بازی ها در بستر اینترنت، بازیکنان از سراسر دنیا گرد هم بیایند.

بازی های World of Warcraft، The Elder Scrolls Online، سری Destiny و World of Tanks همگی در سبک MMO قرار می گیرند.

Educational (آموزشی)

در حالی که عده بسیاری از معلم ها و والدین مخالف بازی های رایانه ای هستند، دسته ای از بازی ها به آموزش دروس به شکل جذاب تر و فرح بخش تر طراحی شده اند. با استفاده از این بازی ها، پروسه درس خواندن برای کودکان از امری خسته کننده به موضوعی جذاب تبدیل خواهد که در نتیجه یادگیری بیشتر کودکان را در بر دارد.

بازی های آموزشی بیشتر در زمینه ریاضیات، علم و فناوری اطلاعات ساخته می شوند و اکثرا در محیط های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند.

عنوان PlayerUnknown's Battlegrounds به نوعی آغاز کننده موج بزرگ بتل رویال به شمار می رود
عنوان PlayerUnknown’s Battlegrounds به نوعی آغاز کننده موج بزرگ بتل رویال به شمار می رود

Battle Royale (بتل رویال)

بازی های بتل رویال پیش از سال ۲۰۱۷ هم در بازی های مختلف حضور داشته اند؛ مانند Minecraft و H1Z1. اما این حضور تنها در حد یک مود بازی بوده است. تا اینکه در سال ۲۰۱۷ با عرضه عناوینی چون PlayerUnknown’s Battlegrounds و Fortnite عرضه شدند که تنها شامل این مود بودند. در این بازی ها گیمر به همراه ۹۹ نفر دیگر (در مجموع ۱۰۰ نفر) وارد یک نقشه بسیار بزرگ شده و به کشتن دیگر افراد می پردازد. درصورتی که گیمر آخرین بازیکن زنده در نقشه باشد، برنده بازی خواهد شد.

این بازی دارای حالت های تک نفره، ۲ نفره و ۴ نفره است و در زمان هایی نیز در بازی Fortnite مود های دو تیم ۵۰ نفره و غیره نیز به بازی افزوده می شود.

علاوه بر دو بازی اشاره شده، بازی های Call of Duty Black Ops 4 و Battlefield V نیز در این سبک عرضه شده اند.

این بود نگاهی به مهمترین سبک های بازی های رایانه ای که تقدیم حضورتان شد و در قسمت بعدی نیز به اصطلاحات پرکاربرد گیمینگ خواهیم پرداخت. در ادامه بهتر است باری دیگر یادآور شویم که نظرات ارزشمند شما می تواند ما را در ارائه مطالبی پرمحتواتر و باکیفیت تر یاری دهد. پس ما را از نظرات خود در بخش مربوطه بی نصیب نگذارید.

شادان غمگسار
عاشق تکنولوژی و فیلم و صدالبته بازی؛ میشه گفت یک بازی رو یا انجام نمی‌دم، یا اگه شروعش کنم باهاش زندگی میکنم...! مقداری با هنر آشنایی دارم و توی اوقات فراغتم سعی میکنم بیشتر بازی کنم =)))