قطعا همه شما با Google Photos آشنایی کافی دارید. این اپ که به شرکت گوگل تعلق دارد، پرقدرتترین و بهترین ابزار برای مدیریت، ایمن سازی، اصلاح و ادیت و همچنین به اشتراک گذاری و بکاپ گیری از تصاویر گوشی هوشمند شما است.
با توجه به تعریف کلی که در بخش قبل درمورد Google Photos ارائه کردیم، اکنون میتوانیم ادعا کنیم که این اپ چیزی فراتر و بیشتر از یک اپ گالری عادی است که همه ما در گوشیهای هوشمند خود داریم. ما در این مطلب قصد داریم آموزش کار با بخشهای مختلف آن را به شما نشان دهیم و شما را با برخی از ویژگیهای بسیار کاربردی و مفید آن هم آشنا کنیم. بنابراین، میتوانید برای کسب اطلاعات و جزئیات تکمیلی بیشتر در رابطه با این موضوع و آموزش برخی از بهترین و کاربردیترین ویژگیهای Google Photos همچنان در ادامه این مطلب نیز با ما در مجله اینترنتی آرادمگ همراه باشید تا با برخی از نکتهها، راهکارها و حقههای مختلفی که آن وجود دارد، آشنایی پیدا کنید.
اما قبل از این که وارد اصل مطلب شویم، لیست موضوعاتی که قصد داریم در این مطلب به آنها بپردازیم را در اختیار شما قرار میدهیم تا کمی بیشتر با آنها آشنا شوید و بدانید که درمورد چه چیزهایی قصد داریم صحبت کنیم.
- میزان حافظه موجود در Google Photos و هزینه ارتقاء حافظه ذخیره سازی ابری
- جایگزینهایی که برای Google Photos وجود دارد
- دانلود/استفاده از گوگل فوتوز در Windows PC یا Mac
- دانلود کامل گوگل فوتوز برای بکاپ گیری
- نحوه مخفی کردن تصاویر در گوگل فوتوز
- ادیت، اصلاح و روح بخشیدن به تصاویر در گوگل فوتوز
- تگ کردن افراد و سیستم تشخیص چهره در Google Photos
- به اشتراک گذاری تصاویر از Google Photos در WhatsApp
- به اشتراک گذاری تصاویر و آلبومها در Google Photos
- نمایش تصاویر در TV
- پرینت گرفتن از تصاویر Google Photos
میزان حافظه ذخیره سازی پیش فرض در گوگل فوتوز و هزینه ارتقاء حافظه ابری
نصب Google Photos بر روی تمام دستگاههای اندروید و iOS به صورت کاملا رایگان امکان پذیر است. زمانی که آن را بر روی گوشی خود نصب کردید، به صورت خودکار از تصاویر شما بکاپ گیری میکند (البته، بدیهی است که در صورت داشتن اتصال به اینترنت یا شبکه Wi-Fi این کار را انجام میدهد). این اپ تصاویر را بر روی سرورهای گوگل ذخیره میکند و پس از این که آنها را آپلود کرد، فضای ذخیره سازی دستگاه شما را آزاد میکند تا این فایلها دیگر در گوشی اندروید یا iOS خود فضا اشغال نکنند.
گوگل فضای ذخیره سازی محدود و نامحدود برای تصاویر و فیلمهایتان در اختیار شما قرار میدهد. سپس در صورتی که حجم عکسهای شما خیلی زیاد باشد، آنها را به ۱۶ مگاپیکسل کاهش میدهد و برای ویدئوها هم آنها را به رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ با ۳۰ فریم در ثانیه تبدیل میکند. اما در صورتی که شما قصد آپلود و ذخیره سازی عکسهای خود با مگاپیکسل و رزولوشن بیشتر داشته باشید و یا حتی بخواهید آنها را با فرمت RAW در فضای ابری ذخیره سازی کنید و همچنین، تصاویر خود را تا سقف ۴K نگهداری کنید، باید با ارتقاء حساب خود، نسخه پولی و غیر رایگان این اپ را تهیه و دانلود کنید.
از فشرده سازی برای فضای ذخیره نامحدود استفاده کنید:
- پس از وارد شدن به Google Photos آیکون منو در گوشه بالای سمت چپ تصویر را لمس کنید.
- سپس وارد بخش تنظیمات یا Settings شوید.
- بخش save & Synchronize را باز کنید.
- سایز فایلهای خود برای آپلود را انتخاب کنید.
- گزینه High Quality را انتخاب کنید.
در صورتی که حافظه ذخیره شما رو به اتمام است، میتوانید فشرده سازی را به صورت عقب گرد هم بر روی عکسها و فیلمهای خود اعمال کنید. سپس بعد از انجام این کار، فایلهای شما که از قبل ذخیره شده بودند، جای خود را به نسخههای فشرده شده خواهند داد و در واقع، عکسها و فیلمهای شما اکنون به صورت فشرده شده ذخیره خواهند شد و حافظه مازاد در اختیار شما قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید توجه داشته باشید که نسخههای کپی شدهی اصلی در حافظه Google Photos پاکسازی خواهند شد و جای خود را به نسخههای فشردهی جدید خواهند داد.

هزینه و قیمت حافظه ذخیره سازی بیشتر در گوگل فوتوز
اگر دوست ندارید که کیفیت فایلهایتان کاهش پیدا کند و میخواهید که آنها را با سایز و کیفیت اصلی خود در اختیار داشته باشید، ۱۵ گیگابایت فضایی که به صورت رایگان در اختیارتان قرار داده شده، به سرعت پر میشود. در حال حاضر و تا زمانی که این مطلب در حال تهیه است، تعرفههای گوگل برای خرید فضای ذخیره سازی ابری بیشتر به شرح زیر میباشد:
تعرفههای Google Photos برای خرید فضای ذخیره سازی ابری اضافی:
میزان حافظه | تعرفه اشتراک ماهیانه | تعرفه اشتراک سالیانه |
۱۵ گیگابایت | رایگان | رایگان |
۱۰۰ گیگابایت | ۱.۹۹ دلار | ۱۹.۹۹ دلار |
۲۰۰ گیگابایت | ۲.۹۹ دلار | ۲۹.۹۹ دلار |
۲ ترابایت | ۹.۹۹ دلار | ۹۹.۹۹ دلار |
۱۰ ترابایت | ۹۹.۹۹ دلار | – |
۲۰ ترابایت | ۱۹۹.۹۹ دلار | – |
۳۰ ترابایت | ۲۹۹.۹۹ دلار | – |
با این حال، هزینه تهیه اشتراک گوگل Drive به صورت سالیانه کمتر از گوگل فوتوز است. در هر صورت، شما میتوانید با جست و جو از تعرفههای ذخیره سازی گوگل Drive هم آگاهی پیدا کنید.
آپلود عکسها و فیلمها به صورت دستی و یا حتی خودکار و ذخیره سازی آنها به صورت آنلاین
در این بخش از آموزش امروز خود درمورد Google Photos قصد داریم به شما نشان دهیم که فرایند ذخیره سازی عکسها و فیلمها در گوگل فوتوز به چه شکل انجام میشود. به صورت پیش فرض Google Photos میتواند عکسهایی که شما با دوربین گوشی هوشمند خود میگیرید را همگام سازی کند. اما شما این قابلیت را در اختیار دارید که به صورت دستی هم هر کدام از فولدرهای گالری گوشی خود که مد نظر دارید را هم در آن همگام سازی کنید. به طور کلی، دو روش برای انجام این کار وجود دارد که در ادامه آنها را به شما آموزش میدهیم.
- زمانی که Google Photos یک فولدر جدید در گوشی شما پیدا میکند که یک یا چند عکس در آن وجود دارد، یک اعلان برای شما ارسال میکند که این فولدر را شناسایی و پیدا کرده است. با اعلام این خبر به شما، میتوانید انتخاب کنید که از این فولدر و محتویات آن در آینده بکاپ گرفته شود یا نه.
- برای تغییر وضعیت بکاپ از فولدرها وارد گوگل فوتوز شوید و بخش Device Folder را باز کنید. اگر موفق به پیدا کردن Device Folder نشدید، با مراجعه به tab جست و جو، اسم آن را تایپ کنید. اکنون تمام فولدرهای عکسهای شما نمایش داده میشوند. شما با انتخاب هر فولدر، میتوانید از قسمت بالای تصویر، گزینه back up and sync را برای هر فولدر فعال یا غیر فعال کنید. البته، در گوشه فولدرهایی که بکاپ گرفته نمیشوند، یک آیکونِ ابر وجود دارد که روی آن یک خط کشیده شده.
پاک کردن عکسها
همانطور که پیش از این در یکی از بخشهای دیگر این آموزش هم اشاره کردیم، Google Photos یک اپ گالریِ معمولی با همان تفکری که ما از گالری گوشیها در ذهن خود داریم، نیست. با توجه به این موضوع، بهتر است آن را یک ابزار و اپ کاربردی برای بکاپ در فضای ابری بدانیم که عکسهای گالری گوشی شما را در یک فضای امن نگهداری میکند. بنابراین، روند حذف و پاکسازی عکسها هم به شکل متفاوتی انجام میشود. در واقع، همین روند پاکسازی، تفاوت این سرویس با گالریهای معمولی را به طور کاملا واضح و روشن نشان میدهد. در واقع، هر زمانی که قصد پاک کردن یکی از عکسها یا فیلمهای گوشی خود را داشته باشید، باید آنها را هم از فضای ابری و هم از حافظه دستگاه خود پاک کنید. برای پاکسازی فایلهای خود از فضای ابری و یا از حافظه ذخیره سازی آنلاین دستگاه خود، باید یکی از روشهای زیر را انجام دهید.
آموزش پاک کردن عکسها از حافظه گوشی
وقتی که یکی از عکسها یا فیلمهای خود را در Google Photos حذف میکنید، از همه جا پاک میشود؛ از جمله فضای ذخیره سازی گوشیتان و همینطور فضای ابری. اما گاهی اوقات شما فقط قصد دارید که فایل مورد نظر خود را از حافظه دستگاهتان پاک کنید و نمیخواهید که از فضای ابری هم پاک شود. ما در این بخش از آموزش امروز خود به شما نشان میدهیم که چطور با یک راهکار ساده در Google Photos میتوانید این کار را انجام دهید. این روش قطعا برای این کار به شما کمک خواهد کرد.

برای پاک کردن فایلهای خود از حافظه دستگاه، بدون این که از فضای ابری پاک شوند، وارد گوگل فوتوز شوید و بخش Device Folder را که پیش از این یک بار دیگر هم در این آموزش به آن اشاره کردیم، باز کنید. اکنون تمام فولدرهایی که در حافظه گوشی شما وجود دارند را به همراه تصاویر و فیلمهایی که در آنها هست، مشاهده میکنید. اگر یکی از عکسها یا فیلمهای خود را از این قسمت پاک کنید، فقط از حافظه دستگاه شما پاک میشود و همچنان در فضای ابری Google Photos باقی خواهد ماند و در صورتی که به اینترنت دسترسی داشته باشید، میتوانید آن را مشاهده کنید. این قابلیت زمانی به درد میخورد که حافظه گوشی هوشمند شما رو به پایان است اما در عین حال هم شما نمیخواهید که عکسها و خاطرات خود را از دست دهید.
برای این که حافظه ذخیره سازی داخلی گوشی خود را به سرعت پاکسازی کنید، این گزینه را هم در اختیار دارید که تمام عکسها و فیلمهایی که در گذشته روی فضای ابری ذخیره شده بودند را به طور یکجا با هم پاک کنید. برای این کار فقط کافی است که وارد بخش Free Space شوید. پس از انجام این کار، پیش نمایش فایلهای شما همچنان در صفحه اصلی Google Photos باقی خواهند ماند و نسخه کامل آن با کیفیت اصلی هم از طریق آنلاین قابل دسترسی است. دلیل این امر هم این است که نسخههای باکیفیت فایلهای شما در صورت لزوم به طور موقت بارگزاری خواهند شد.
آموزش پاک کردن عکسها از فضای ابری در Google Photos
اگر قصد دارید یک یا چند عدد از عکسها و فیلمهای گوشی خود را نه تنها از حافظه دستگاه، بلکه از همه جای دیگر از جمله فضای ابری Google Photos هم پاک کنید، میتوانید از بخش نمای اصلی این اپ این کار را انجام دهید. در واقع، پس از وارد شدن به گوگل فوتوز فایلهای شما نمایش داده میشوند و اگر شما هر یک از آنها را پاک کنید، هم از حافظه دستگاهتان پاک میشود و هم از فضای ابری این اپ. عکسها یا فیلمهایی که از این بخش پاک کنید، سپس از فضای ابری گوگل فوتوز هم پاک میشوند و همچنین، از دستگاه شما. اما هنوز به طور کامل این اتفاق رخ نداده. فایلهای پاک شده شما پس از حذف وارد سطل آشغال میشوند. بنابراین، اگر به طور اتفاقی یکی از عکسها یا فیلمهای خود را پاک کردید، ۶۰ روز فرصت دارید تا آن را بازگردانی کنید. پس از گذشت ۶۰ روز، فایل مورد نظر برای همیشه از سرورهای گوگل حذف خواهد شد و از بین خواهد رفت.

آموزش پنهان کردن فایلها در Google Photos
اگر قصد دارید عکسهای کاملا شخصی و خصوصی خود را از دید سایر افراد فضول و کنجکاوی که به داخل گوشی شما سرک میکشند، پنهان کنید، Google Photos این امکان را هم در اختیار شما قرار میدهد. اما نکته قابل توجه و مهمی که باید در نظر داشته باشید، این است که انجام این کار در گوگل فوتوز کار سختی است و به راحتی برخی از گالریهای معمولی که این اجازه را در اختیار شما قرار میدهند، قابل انجام نیست. شما میتوانید هر کدام از فایلهایی که قصد مخفی کردن آنها را دارید، به صورت تک تک و جداگانه انتخاب کنید و از طریق منو آنها را “آرشیو” کنید. اما اگر آنها را آرشیو کنید، هنوز هم با سرچ قابل دیدن هستند. علاوه بر این، با توجه به این که ساز و کار تشخیص عکس در Google Photos بسیار دقیق عمل میکند و جزئیات بسیار زیادی را تشخیص میدهد، ممکن است با موقعیت خجالت آوری مواجه شوید. اگر یکی از اعضای خانواده شما یک کلاه به سر داشته باشد و شما عکس او را آرشیو کرده باشید و شخص کنجکاو هم کلمه “کلاه” را جست و جو کند، عکس شخصی خانواده شما را مشاهده خواهد کرد.
این موضوع درمورد آلبومها هم همینطور است. گزینه Hidden from albums هم وجود دارد. اما تصاویری که در این آلبومها وجود دارند، همچنان در آنها باقی خواهند ماند و هم از طریق جست و جوی اسم آلبومها قابل پیدا شدن هستند و هم از طریق سیستم تشخیص اشیاء یا منظرههای خود گوگل فوتوز.
برای محافظت از فولدرهای خود در برابر این دسته از افراد، یکی از راههایی که وجود دارد، این است که موقتا یک مسیر ذخیره سازی جدید به اپ دوربین گوشی خود معرفی کنید، سپس به صورت دستی جلوی همگام سازی Google Photos را بگیرید، و بعد از آن یک فایل خالی با اسمی مانند nomedia. در فولدر جدیدی که در گوشی خود ایجاد کردید، بسازید.
آموزش دانلود و یا استفاده از Google Photos بر روی PC یا Mac
همانطور که میتوانید انتظار داشته باشید، اپ گالری Google Photos برای دانلود بر روی پلتفرمهای دیگری از قبیل Mac و همینطور PC هم در دسترس قرار دارد. بنابراین، شما میتوانید به راحتی عکسها، تصاویر و فیلمهای خود را از دوربین دیجیتال معمولی خود به فولدر عکسهای خود در رایانه شخصی (PC) خود منتقل کنید و سپس آنها را ذخیره سازی و مرتب کنید و حتی آنها را بر اساس معیارها و شاخصهای بالا که پیش از این به آنها اشاره کردیم، با سایر دوستان خود که از گوگل فوتوز استفاده میکنند، به اشتراک بگذارید.

این اپلیکیشن برای دانلود رایگان از طریق گوگل در دسترس قرار دارد و در طی پروسه نصب و راه اندازی هم به عنوان یک سرویس فعال در بکگراند سیستم بر روی آن نصب میشود (شما میتوانید از این آدرس آن را دانلود کنید). این اپ فولدرهای موجود در سیستم شما را در جهت ایجاد تغییرات دلخواه شما تحت نظر میگیرد و همچنین، بر اساس اولویتها و ترجیح شما، آنها را آپلود میکند.

درست مانند اپ گوگل فوتوز که در گوشیهای هوشمند مورد استفاده قرار میگیرد، شما میتوانید کیفیت فایلهای آپلود شده خود را تعیین کنید. همهی فیلمها و عکسهای شما در نهایت، در اپ تحت وب Photos قرار میگیرند و سپس، از طریق تمام دستگاههای شما مانند کامپیوتر، تبلت و گوشی هوشمندتان که در اختیار دارید، قابل دسترسی هستند؛ البته، بدیهی است که اگر در حساب کاربری گوگل خود sign-in کرده باشید. همچنین، فایلهایی که دارای فرمتهای دیگر هستند نیز در Google Drive ذخیره سازی خواهند شد؛ اما بکاپ فقط به یک روش انجام میشود. اپ گوگل فوتوز برای ویندوز و دستگاههای دارای سیستم عامل MacOS، عکسهایی که در فضای ابری ذخیره سازی شدهاند را دانلود نمیکند.

آموزش دانلود کامل Google Photos
اگر قصد دارید که دیگر از Google Photos استفاده نکنید، و یا حتی میخواهید حساب کاربری گوگل خود را پاک کنید، باید تمام عکسها، فیلمها و فایلهای دیگری که در این اپ در اختیار دارید را به طور کامل دانلود کنید و سپس به صورت دستی در هر جایی که دوست دارید، آنها را ذخیره کنید. متاسفانه، برای این کار چیزی مانند “دانلود تمام فایلها” در گوگل فوتوز وجود ندارد. به جای آن، شما میتوانید فایلهای خود را از طریق Google Takeout استخراج کنید. ما سعی میکنیم که در آینده در یک مطلب جداگانه، نحوه انجام دادن این کار را هم به شما آموزش دهیم تا با این پروسه آشنایی پیدا کنید.
آموزش ادیت عکسها در Google Photos
گوگل فوتوز یک سری فیلترهای معمولی و آشنا برای ادیت عکسها در اختیار شما قرار میدهد. شما کافی است که برای انجام این کار عکس مورد نظر خود را باز کنید و سپس سه نقطه بالای تصویر را لمس کنید. اکنون شما میتوانید نور و رنگ آنها را به هر شکلی که میخواهید، اصلاح کنید و یا حتی اجازه دهید که گوگل فوتوز خودش به صورت خودکار این کار را برای شما انجام دهد. البته، یک سری فیلترهای شبیه به Instagram هم در این بخش وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. امکان برش دادن بخشی از تصاویر و یا چرخش آنها هم وجود دارد. در نهایت نیز اگر از نتیجه کار راضی نبودید، به راحتی میتوانید تغییرات اعمال شده را لغو و عکس مورد نظر خود را به حالت اولیه برگردانید.
خلاقیت داشته باشید
جادوی Google Photos توجه شما را نسبت به گالریهایی که به صورت خودکار ایجاد میکند، و یا انیمیشنهایی که میسازد، جلب خواهد کرد. صد البته، خودتان هم میتوانید به صورت دستی این کار را انجام دهید. برای انجام دادن این کار فقط کافی است که گزینه For You در صفحه اصلی را انتخاب کنید. در قسمت بالا خود گوگل به صورت خودکار پیشنهاد ایجاد یک آلبوم، کتاب عکس، فیلم، مجموعه عکس و یا حتی انیمیشن به شما میدهد. هر کدام که دوست دارید را میتوانید لمس کنید و سپس عکسهای مورد نظر خود را انتخاب کنید. پس از این کار، خود Google Photos کنترل اوضاع را در دست خواهد گرفت و بقیه کارهای لازم را انجام خواهد داد.
نکتههایی که در حین استفاده از Google Photos باید در نظر داشته باشید
- انتخاب و برچست گذاری سریع عکسها
برای این که چندین عکس را به سرعت در یک لحظه انتخاب کنید، انگشت خود را بر روی اولین عکس نگه دارید و سپس به سمت بقیه عکسها بکشید. با انجام این کار تمام عکسهایی که بین اولین عکس تا آخرین عکسی که لمس کردید وجود دارند، انتخاب خواهند شد.
- تغییر نحوه نمایش عکسها
Google Photos میتواند تمام عکسها و فیلمهایی که در گالری آن در اختیار دارید را از نظر زمانی مرتب سازی کند. یعنی تمام فایلهای شما بر اساس روزهای هفته (امروز، دیروز، دوشنبه، دسامبر، ۲۰۱۸ و…) مرتب میشوند. همچنین، شما میتوانید با استفاده از دو انگشت، نحوه نمایش آنها را با گسترش صفحهی پیش نمایش تغییر دهید تا بزرگنمایی آنها هم تغییر پیدا کند. اگر انگشت خود را به حالت زوم روی نمایشگر بکشید، حالت پیش نمایش عکسها بزرگتر میشود و اگر برعکس آن انجام دهید، پیش نمایش آنها کوچکتر میشود. اگر با انگشت خود نحوه نمایش آنها را تغییر دهید، میتوانید انتخاب کنید که بر اساس ماه یا حتی سال نمایش داده شوند تا آنها را در یک بازه زمانی طولانی و بیشتر مشاهده کنید.

- جست و جو برای افراد، مکانها، اشیاء و سایر دسته بندیها
یک سری از الگوریتمها در فضای ذخیره سازی ابری، عکسهایی که در Google Photos ذخیره شدهاند را بر اساس کلمههای کلیدی برچست گذاری میکنند. به عنوان مثال اگر در بین تمام عکسهای خود که در فضای ابری ذخیره شدهاند، به دنبال پیدا کردن عکسهایی که دارای برچست “تهران” هستند میگردید، با جست و جوی این کلمه تمام آنها را پیدا خواهید کرد. این امر برای هر کلمه کلیدی دیگری هم همینطور است. به عنوان مثال، میتوانید عکسهای دارای برچسب “گربه” یا حتی “دوچرخه” را با این کار جست و جو کنید. این ساز و کار به قدری دقیق میباشد که حتی ممکن است گاهی اوقات از نتایج جست و جوی خود شگفت زده شوید.

آموزش Google Photos – نکاتی برای خاطرات به اشتراک گذاشته شده
- اشتراک گذاری سریع و راحت عکسها (از طریق WhatsApp)
Google Photos اشتراک گذاری عکسها و فیلمهای شما با دوستان و خانوادهتان را بسیار ساده و راحت کرده است. و مزیت این کار هم در این است که هیچ نیازی نیست آنها هم Google Photos و یا حتی حساب کاربری گوگل داشته باشند. این کار به این روش انجام میشود که شما یک لینک برای آنها ارسال میکنید که از طریق آن عکسها و فیلمهای اشتراک گذاشته شده، از طریق یک وبسایت برای بقیه قابل مشاهده هستند. فقط کافی است که مراحل و قدمهایی که در ادامه توضیح میدهیم را انجام دهید.
عکسها یا فایلهایی که میخواهید به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و سپس آیکون اشتراک گذاری را بالای تصویر را لمس کنید (در سمت چپ علامت +). در منوی اشتراک گذاری جدیدی که در برابرتان نمایش داده میشود، باید گزینه Get Link را انتخاب کنید. پس از این کار، یک لینک قابل اشتراک گذاری برای شما ایجاد میشود که در clipboard دستگاهتان هم کپی میشود.
اکنون میتوانید این لینک را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و به عنوان مثال، از طریق WhatsApp یا حتی ایمیل این لینک را برای آنها ارسال کنید. البته، فایلها به طور مستقیم از طریق WhatsApp هم قابل اشتراک گذاری هستند. اما ایجاد لینک برای این کار بهتر است. زیرا اگر برای این کار از ایجاد لینک استفاده کنید، عکسها دیگر مجددا فشرده نمیشوند و کیفیت آنها افت نمیکند.
- آموزش Google Photos – نحوه به اشتراک گذاری آلبومهای عکس
Google Photos به کاربران مختلف اجازه میدهد که تا در یک آلبوم عکسهای خود را به اشتراک بگذارند. برای استفاده از این ساز و کار، به سادگی میتوانید یک لینک از آلبوم عکس مورد نظر خود را ارسال کنید تا مخاطبین شما هم بتوانند به این آلبوم دسترسی داشته باشند. بدین ترتیب، هر شخصی که لینک این آلبوم را به دست بیاورد، خودش میتواند به عنوان یک کاربر از این آلبوم، عکسهای بیشتری به آن اضافه کند. با استفاده از این روش، تمام افرادی که در این آلبوم عکس مشارک دارند، در هنگامی که یک عکس جدید به این آلبوم اضافه شود، یک نوتیفیکیشن دریافت خواهند کرد. بنابراین، شما به راحتی میتوانید عکسهای مشترک خود با دیگران از مهمانیهای تولد، جشنهای عروسی و همچنین گردشهای مشترک را به صورت یکجا در یک آلبوم جمع آوری کنید.
برای دسترسی به آلبومهایی که بعدا به آنها دعوت خواهید شد، باید وارد بخش Sharing شوید که با جست و جو از طریق منوی سرچ گوگل فوتوز میتوانید آن را پیدا کنید.
نکته: آلبومها را نباید با فولدرها اشتباه بگیرید. این یعنی عکسها میتوانند بدون این که نسخههای کپی متعددی داشته باشند، در آلبومهای مختلف به کار برده شوند.

- نظر دادن به عکسها و آلبومها
کاربران میتوانند به طور مستقیم از طریق اپ گوگل فوتوز خود به عکسها و آلبومهای به اشتراک گذاشته شده نظر دهند. اگر یک آلبومِ به اشتراک گذاشته شده را باز کنید، میتوانید عکسهای آن و یا سایر آلبومهای به اشتراک گذاشته شده را با دوستان خود Share کنید تا آنها هم بتوانند از طریق این اپ به آنها نظر بدهند. در ناحیه پایین اپ یک آیکون حبابی برای گفت و گو وجود دارد. اگر شما آن را لمس کنید، زمینه کامنت برای شما باز میشود تا بتوانید به سرعت نظر بدهید. علاوه بر این، اگر هم که فقط از یک عکس خوشتان آمده و فکر میکنید که آن را دوست دارید، میتوانید قلب کوچکی که در پایین تصویر وجود دارد را لمس کنید.
سپس تمام کاربرانی که در این آلبوم مشارک داشته باشند یا به آن عکس اضافه کرده باشند، یک نوتیفیکیشن دریافت خواهند کرد که یک کامنت یا لایک جدید به فایل مورد نظر اضافه شده است. با این ساز و کار لایک و کامنتی که در این اپ وجود دارد، عکسها و آلبومها یک حالت تعاملی پیدا کردهاند که مانند یک مولفه اجتماعی از یک شبکه اجتماعی کوچک به نظر میرسد.

آموزش Google Photos – تگ کردن افراد و سیستم تشخیص چهره
یکی دیگر از قابلیتهایی که Google Photos تا به حال در اختیار کاربران خود قرار داده است، تگ کردن افراد یا اشخاص میباشد. اما ظاهرا به نظر میرسد که موضوع به همین سادگیها هم نیست و مشکلی وجود دارد. به نظر میرسد که ویژگی تشخیص چهره در گوگل فوتوز مورد انتقادهای شدیدی قرار گرفته. زیرا عملکرد آن از دیدگاه امنیتی و حفظ حریم خصوصی کاربران، به شدت زیر سوال است. در نتیجه، این ویژگی در تمام نقاط دنیا در دسترس قرار ندارد و فقط برخی از کاربران میتوانند از آن استفاده کنند. بنابراین، اگر شما هم چنین چیزی را در این اپ تجربه نکردهاید، احتمالا منطقه شما به گوگل اجازه استفاده از این ویژگی را نمیدهد.

آموزش نمایش Google Photos در TV
عصرهای دلگیری مثل غروب جمعه، معمولا مثل یک شکنجه و آزار روحی هستند. به نظر شما چه کار دیگری میتواند این کسالت را مثل دیدن عکسهای خانوادگی در TV از بین ببرد؟ حتی میتوانید بقیه عکسهای خود را هم به اعضای خانواده نشان دهید. به لطف وجود قابلیت پشتیبانی از Chromecast این کار در Google Photos بسیار ساده و راحت است.
شما میتوانید قبل از این که تصاویر بر روی یک صفحه نمایش بزرگی مانند TV اتاق نشیمن منزلتان نمایش داده شوند، از طریق گوشی هوشمند یا تبلت خود انتخاب کنید که کدام عکسها نمایش داده شوند تا خانواده هم بتوانند آنها را ببینند. یکی از مزیتهای استفاده از این روش همین است و علاوه بر این، شما از طریق آن میتوانید فیلمها و GIF های حرکتی را هم به نمایش بگذارید.

اسکن عکس کاغذهای قدیمی
اگرچه که اکنون بیش از ۲۰ سال است که دوربینهای دیجیتال در دسترس عموم مردم قرار دارند، بسیاری از عکسها هنوز هم آنالوگ هستند و فقط روی کاغد هستند. اگر قصد دارید این دسته از یادگاریهای خاطره انگیز را دیجیتالی کنید، میتوانید از ساز و کار Scan Photos استفاده کنید و یا حداقل یک بار آن را امتحان کنید تا ببینید چه نتیجهای دارد. البته، باید خاطر نشان کنیم که این یک اپ جداگانه و اضافی است که در این کار مهارت بسیار زیادی دارد و میتواند عکسهای قدیمی و آنالوگ شما را دیجیتالی کند. کار این اسکنر عکس فقط عکاسی نیست؛ بلکه به شما اجازه میدهد که از یک عکس قدیمی چنیدن بار و در چندین حالت و زاویه مختلف عکاسی کنید. این اپ، در مجموع، پنج عکس را محاسبه میکند. در واقع، بازتابها با استفاده از این اپ هیچ شانس دیگری ندارند. بنابراین، عکسها با تمام درخشش خود دیجیتالی میشوند. پس از این که عکس دیجیتال شده مورد نظر خود را به دست آوردید و آن را ذخیره کردید، به صورت خودکار در Google Photos آپلود میشود.
پرینت گرفتن از عکسها
صد البته، Google Photos به شما اجازه میدهد که عکسهای به خصوص مورد نظر خود را به طور مستقیم از طریق این اپ پرینت بگیرید. اگر گوشی هوشمند یا تبلت شما قادر به شناسایی یک دستگاه پرینتر از طریق امواج Wi-Fi باشد، این کار دقیقا به همان سادگی و راحی است که میتوانید تصور کنید.

با این وجود، در صورتی که قصد دارید تعداد زیادی از عکسهای خود در Google Photos که به شما آموزش دادیم را به طور یکجا و با هم پرینت بگیرید، باید مراحل و قدمهایی که در ادامه توضیح میدهیم را انجام دهید.
- یک آلبوم عکس ایجاد کنید.
- عکسهای مورد نظر خود را به این آلبوم اضافه کنید.
- کل آلبوم را از طریق PC در یک فلش USB دانلود کنید. برای این کار از منوی بالای سمت راست تصویر گزینه Download All را انتخاب کنید و سپس فایل ZIP را در فلش مموری خود Extract کنید.
آیا شما هم یکی از کاربران دائمی Google Photos هستید؟ ویژگی مورد علاقه شما در این اپ چیست؟ در غیر این صورت، از چه اپ دیگری به عنوان جایگزین آن استفاده میکنید تا عکسها و آلبومهای خود را به اشتراک بگذارید و یا با اعمال تغییرات مورد نظرتان، به تماشای آنها در TV مشغول شوید؟ آیا این اپ جایگزین، به این شکل از عکسهای شما بکاپ هم میگیرد؟ لطفا نظرات خود را در رابطه با این موضوع در بخش کامنتهای این مطلب برای ما یادداشت کنید. امیدواریم که این آموزش درمورد Google Photos مورد پسندتان قرار گرفته باشد.
پاسخ دهید