MIUI ۱۲.۵ – بازه زمانی عرضه آن برای گوشی‌های مختلف اعلام شد

MIUI 12.5
MIUI 12.5

امروز برای شیائومی روز بزرگی بود. این شرکت در ابتدای روز نسخه گلوبال یا جهانی پرچمدار جدید خود به اسم Mi ۱۱ را پس از مدت‌ها انتظار رونمایی کرد و اکنون نوبت به مشخص شدن بازه زمانی عرضه MIUI ۱۲.۵ رسیده که نسخه جدید رابط کاربری این شرکت است.

در زمان رونمایی از گوشی پرچمدار جدید شیائومی در ماه دسامبر ۲۰۲۰، نسخه ۱۲.۵ رابط کاربری MIUI هم معرفی شد و رسما کار خود را آغاز کرد. در کنار آن، شیائومی از برنامه‌های آینده خود برای عرضه این آپدیت برای گوشی‌های مختلف خود در کشور چین هم رونمایی کرد. و اکنون که Xiaomi Mi ۱۱ برای عرضه در بازار جهانی هم معرفی شده، وقت آن رسیده تا این اتفاق مجددا رخ دهد و این بار، ما از بازه زمانی عرضه این آپدیت در دیگر نقاط دنیا هم اطلاع پیدا کنیم. در هر صورت، شما می‌توانید برای کسب اطلاعات و جزئیات تکمیلی بیشتر در رابطه با این موضوع و آگاهی از بازه زمانی عرضه آپدیت MIUI ۱۲.۵ برای گوشی‌های شیائومی در نقاط مختلف دنیا نیز همچنان در ادامه این مطلب نیز با ما در مجله اینترنتی آرادمگ همراه باشید.

MIUI ۱۲.۵
تعداد اپ‌های پیش فرض MIUI ۱۲.۵ اکنون به کم‌ترین تعداد در تمام نسخه‌های این رابط کاربری تا به امروز رسیده

در واقع، اکنون ماجرا از این قرار است که موج اول عرضه این آپدیت نرم افزاری برای دسته‌ی اول گوشی‌های شیائومی در ماه آوریل یا می سال ۲۰۲۱ از راه خواهد رسید. گوشی‌هایی که در این بازه باید منتظر عرضه این آپدیت باشند، شامل Xiaomi Mi ۱۱, Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi ۱۰ و همینطور Mi ۱۰ Pro می‌‌شوند. سپس، در موج دوم عرضه این آپدیت، MIUI ۱۲.۵ برای دسته دوم گوشی‌های شیائومی عرضه خواهد شد که شامل دستگاه‌های لیست زیر می‌شوند.

  • Xiaomi Mi ۱۰ Lite 5G
  • Mi 10T Lite
  • Mi Note ۱۰ Pro
  • Mi Note ۱۰
  • Mi Note ۱۰ Lite
  • Redmi Note 9T
  • Redmi Note ۹ Pro
  • Redmi Note 9S
  • Redmi Note ۹
  • Redmi Note ۸ Pro
  • Redmi ۹

اما این‌ها تمام گوشی‌هایی که قرار است MIUI ۱۲.۵ را دریافت کنند، نیستند. شیائومی اعلام کرده که تعداد بیشتری از گوشی‌های این شرکت در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ به این جمع اضافه خواهند شد و از نسخه جدید رابط کاربری این شرکت بهره‌ خواهند برد. علیرغم این که شماره گذاری این آپدیت به طور کاملا واضح به این موضوع اشاره نکرده است، اما نباید تصور کنید که این یک آپدیت نرم افزاری ساده و معمولی است. در واقع، این نسخه، آپدیت بزرگ جدیدی برای رابط کاربری گوشی‌های شیائومی است. ما فکر می‌کنیم که شیائومی قصد دارد فعلا از عدد ۱۳ (به دلیل باورهای خرافاتی) دوری کند و در هیچ کجای دنیا چیزی به اسم MIUI ۱۳ وجود نخواهد داشت. احتمالا پس از ۱۲.۵ شماره ۱۴ را برای رابط کاربری خود انتخاب خواهد کرد.

MIUI ۱۲.۵
بهینه سازی‌های مصرف که در MIUI ۱۲.۵ ایجاد شده

رابط کاربری MIUI ۱۲.۵ دارای یک UI سیستمی کاملا متحول شده است که تغییر و تحولات زیادی در طراحی و شکل ظاهری آن ایجاد شده که مصرف انرژی پردازنده گرافیکی (CPU) را تا سقف ۲۲ درصد کاهش می‌دهد و علاوه بر این، شیائومی مصرف باتری و قدرت را هم تا سقف ۱۵ درصد در آن کاهش داده است. این امر، عملکرد و گرافیک “بدون اصطکاک” را به ارمغان خواهد آورد که انتظار می‌رود بیش از هر بخش دیگری، در ژست‌های حرکتی صفحه نمایش تاثیر گذار باشد. به عبارت دیگر، بهبودهای عملکردی که نسخه جدید MIUI ایجاد می‌کند، انجام ژست‌های حرکتی روی صفحه نمایش را نرم و روان‌تر از هر زمان دیگری که تا به حال دیده شده، خواهد کرد.

در نسخه‌های قبلی رابط کاربری MIUI شیائومی ، ژست‌های حرکتی در صفحه نمایش و سایر کارها فقط بر روی یک رشته پردازش می‌شدند که نتیجه‌ی آن به این شکل بود که کارها و وظایف مختلف می‌بایست در صف انتظار قرار می‌گرفتند که هر کدام از آن‌ها برای تصاحب مصرف CPU با یکدیگر رقابت می‌کردند. بنابراین، باعث overload شدن آن‌ها می‌شد و در نتیجه، منجر به ایجاد لگ و تاخیر در عملکرد دستگاه می‌شد. اما در MIUI ۱۲.۵ هر کدام از ژست‌های حرکتی، رشته منحصر به فرد و مخصوص به خودشان را در اختیار دارند که این امر منجر می‌شود هیچ کار دیگری در آن هنگام در عملکرد آن خلل ایجاد نکند. و این تضمین کننده‌ی یک واکنش فوری بسیار سریع در آنِ لحظه خواهد بود.

Miui ۱۲.۵
شیائومی در ۵۴ کشور بین ۵ سازنده بزرگ گوشی موبایل قرار دارد، در ۳۶ بازار جزو ۳ شرکت سازنده برتر است و در ۱۰ کشور هم بزرگ‌ترین شرکت می‌باشد.

علاوه بر این، MIUI ۱۲.۵ در مقایسه با تمام نسخه‌های قبلی این رابط کاربری که تا به حال عرضه شده، اپ‌های سیستمی کم‌تری دارد. اکثر قریب به اتفاق این برنامه‌ها هم قابل حذف هستند. این در حالی است که تعداد اندکی از اپ‌ها نیز که “در هسته‌ی سیستم حکاکی و ثبت شده‌اند” قابل پنهان هستند. منظور از این دسته از اپ‌ها، برنامه‌هایی است که برای اجرا و روشن ماندن گوشی ضروری و حیاتی هستند.

اما این تمام ماجرا نیست. در خبرهای مشابه دیگری که اخیرا در رابطه با کسب و کار شرکت چینی شیائومی منتشر شده، این شرکت موفق به تصاحب جایگاه سوم در بین برندهای جهانی سازنده موبایل شده است و همچنین، گوشی‌های سری Redmi Note از این شرکت نیز در مجموع به رکورد فروش شگفت انگیز ۲۰۰ میلیون دستگاه رسیده‌اند. اگرچه که گوشی پرچمدار جدید شیائومی به اسم Mi ۱۱ ستاره نمایش در رویداد اخیر این شرکت بود و تمام توجهات را به سمت خودش جلب کرد، شیائومی از این فرصت استفاده کرد تا بخشی از پیش روی خود در بازار موبایل تا به امروز را گزارش دهد. اگر به خاطر داشته باشید، این شرکت در سال گذشته در جمع ۳ تولید کننده بزرگ گوشی‌های موبایل در سراسر دنیا قرار داشت که البته، بحران‌های بزرگ هوآوی هم در این دستاورد بی تاثیر نبود.

رشد باورنکردنی ۳۶۳۹ درصدی شیائومی در رده گوشی‌های پرچمدار

اما بر اساس اعلام شیائومی ، این شرکت اکنون در ۱۰ کشور دنیا، برند برتر و شماره ۱ است و همچنین، در ۳۶ کشور دنیا نیز در جمع ۳ برند برتر قرار دارد. شرکت شیائومی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ میلادی با رشد بسیار چشم گیر و باور نکردنیِ ۳۶۳۹ درصدی، بیشترین سرعت رشد در رده گوشی‌های پرچمدار و رده بالا را در بین تمام تولید کنندگان دیگری که در این صنعت فعالیت می‌کنند، در اختیار دارد. این داده‌ها بر اساس تحلیل و بررسی‌های موسسه Canalyst در رده گوشی‌های بالای ۵۰۰ دلار به دست آمده است.

شرکت شیائومی در بازه زمانی میان سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ تا سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ یک سرمایه گذاری هنگفت و عظیم به رقم ۱.۳ میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه انجام داده است. و نکته شگفت انگیز اینجا است که این سرمایه گذاری اکنون به نتیجه رسیده و در حال بازدهی است. ۲ هزار و ۱۴۳ تست دوربین که در گذشته ۳ تا ۴ روز به طول می‌انجامید، کاملا به صورت خودکار درآمده و اکنون فقط ۱ روز طول می‌کشد.

همانطور که احتمالا به خاطر دارید، یکی از گوشی‌های پرچمدار این شرکت به اسم Xiaomi Mi ۱۰ Pro برای مدت ۴۸ روز در صدر رده بندی موسسه DxOMark قرار داشت که کار نقد و بررسی دوربین گوشی‌های هوشمند را انجام می‌دهد. علاوه بر این، یکی دیگر از گوشی‌های پرچمدار این شرکت به اسم Xiaomi Mi ۱۰ Ultra نیز تقریبا به مدت ۲ ماه و نیم در صدر این رده بندی قرار گرفته بود. این شرکت غول پیکر چینی در بخش آزمایشگاه صوتی هم موفقیت‌های بزرگی را جشن گرفته است. در این رابطه، گوشی Xiaomi Mi ۱۰ Pro این شرکت در مدت زیادی از سال گذشته بهترین گوشی بازار در تست‌های DxO Audio معرفی شد. اما شیائومی به غیر از این آزمایشگاه‌های دیگری هم دارد. تعدادی از آن‌ها شامل توسعه فناوری اتصال ۵G، صفحه‌های نمایشگر، بهبود مقاومت گوشی‌ها و تعداد زیادی از بخش‌های دیگر می‌شوند.

سری Redmi Note شیائومی اکنون به رقم فروش خیره کننده ۲۰۰ میلیون دستگاه رسیده است.

به هر حال، پس از این که درمورد MIUI ۱۲.۵ ، برخی از ویژگی‌های آن و همینطور موفقیت‌های آماری شیائومی صحبت کردیم، وقت آن رسیده که به یکی دیگر از موفقیت‌های بزرگ این شرکت در زمینه فروش اشاره کنیم. در رابطه با این موضوع، می‌توانیم بگوییم که برند Redmi به عنوان یکی از بزرگ‌ترین زیرمجموعه‌های این شرکت چینی هم یک کار شگفت انگیز و قابل تحسین انجام داده. اگر بخواهیم دقیق‌تر اشاره کنیم، این موفقیت متعلق به لاین آپ Redmi Note است که آمار و ارقام نشان می‌دهند اکنون بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاه از آن‌ها به سراسر دنیا ارسال شده. اگر بخواهیم مقایسه کنیم، این آمار در نوامبر سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) فقط ۱۴۰ میلیون دستگاه بود و کمی قبل‌تر از آن در ماه دسامبر هم به ۱۰۰ میلیون دستگاه رسیده بود. فکر می‌کنیم که همین آمار به تنهایی نشان دهنده رشد چشمگیر این برند در ماه‌های اخیر باشد.

در هر صورت، خوشحال می‌شویم که نظر شما را هم درمورد آپدیت MIUI ۱۲.۵ و دیگر خبرهایی که در این مطلب از شرکت شیائومی دادیم، بدانیم. آیا مدل گوشی شما در بین دستگاه‌های قابل آپدیت به MIUI ۱۲.۵ وجود داشت؟

  

عرفان رحیمی صادق
علاقه‌مند به دنیای گیم و ماجراجویی با DualShock 4 در این هنر. بله هنر. به نظر من گیم یک هنر بزرگ است و هر بازی یک اثر هنری. گیم می‌تواند شما را در هر دنیایی که دوست دارید، قرار دهد.