بزرگ‌ترین مشکل سری Galaxy S20 چیست؟

Samsung

اکنون سری Galaxy S20 بیش از هر زمان دیگری در حال نزدیک شدن به چیزی هستند که یک گوشی اندرویدیِ عالی و کامل باید باشد. این سری با آخرین نسل پردازنده‌های موبایلی موجود در بازار که در حال حاضر سریع‌ترین و قدرتمندترین نمونه فعلی به شمار می‌روند و صفحه نمایش شگفت انگیز ۱۲۰ هرتز، که به وسیله‌ی آن یک تجربه سریع، نرم و روان در اختیار کاربران قرار می‌دهند که تا مدتی قبل فقط یک رویای دست نیافتنی در گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رفت. علاوه بر این، شما در این سری می‌توانید به دوربینی دست پیدا کنید که قدرت زوم آن بیشتر از هر گوشی هوشمند دیگری در بازار است. البته باید از ویژگی‌های شاخص دیگری از قبیل پشتیبانی از اتصالات ۵G، باتری‌های بزرگ با طول عمر بالا و تقریبا هر چیز دیگری به جز منعکس کننده تصویر نیز یاد کرد. همچنان در ادامه نیز با ما همراه باشید تا از بزرگ‌ترین مشکل سری Galaxy S20 آگاهی پیدا کنید.

در طی مدتی که عده‌ای از مردم در طی چند هفته‌ای که این گوشی عرضه شده با آن کار کرده‌اند، یک ویژگی در این سری وجود داشته که باعث ناامیدی آن‌ها شده است زیرا چیزی است که هر زمانی که قصد استفاده کردن از دستگاه را داشته باشید، با آن مواجه خواهید شد. به همان اندازه که تجربه کار کردن با این دستگاه لذت بخش و جذاب است، اما به هیچ وجه نمی‌توان متوجه شد که چرا سامسونگ هنوز هم به فکر بهبود دادن این ویژگی نیست. شاید واقعا آن را نمی‌بیند و بازخوردهای کاربران هم به دستش نمی‌رسد. درمورد حسگر اثر انگشتی که در زیر نمایشگر این دستگاه به کار برده شده است صحبت می‌کنم که تبدیل به بزرگ‌ترین مشکل سری Galaxy S20 شده است.

سامسونگ اولین (و تنها) شرکتی است که از یک حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در زیر نمایشگر دستگاه خود استفاده کرده است. باید توضیح دهم که فناوری اولتراسونیک توسط Qualcomm پایه گذاری شد که از امواج صدایی که پوست شما ساطع می‌کند استفاده می‌برد و به سنسور آن اجاز می‌دهد تا الگوی منحصر به فردِ پستی بلندی‌های ریز انگشت شما را شناسایی کند تا تشخیص دهد که خود شما هستید و قفل صفحه نمایشگر دستگاه را بازگشایی کند. یک تکنولوژی پیشرفته به نظر می‌رسد که از نظر تئوری نیز همینطور است. اما متاسفانه در عمل این طور نیست. حسگر اثر انگشت این سری از دستگاه‌ها کاملا کند است و از نظر دقت نیز حتی نزدیک به حسگرهای اپتیکال که تمام شرکت‌های دیگر از آن‌ها در گوشی‌های خود استفاده می‌کنند، نمی‌رسد.

در تعداد زیادی از گوشی‌های Galaxy S20 Ultra که کاربران در طی این مدت استفاده کرده‌اند، اغلب اوقات چند بار باید انگشت خود را روی نمایشگر قرار دهید تا آن را تشخیص دهد و در نهایت قفل دستگاه را باز کند. اگرچه گاهی اوقات نیز ممکن است در همان مرتبه اول اثر انگشت را به خوبی تشخیص دهد، اما به هیچ وجه سریع نیست و هنوز هم همانقدر کند است که قبلا بود. تعداد تلاش‌ها برای باز کردن قفل دستگاه گاهی اوقات به سه یا حتی چهار مرتبه نیز می‌رسد. اما بدتر از این مشکلات این است که مشکلات کاربران با این نوع از حسگرهای اثر انگشت به هیچ وجه موضوع جدید و ناشناخته‌ای برای سامسونگ و گوشی‌های این شرکت نیست. این مشکل دقیقا به همین شکل در نسل قبلی‌ گوشی‌های پرچمدار این شرکت یعنی سری Galaxy S10 و Galaxy Note 10 نیز وجود داشت. گله و شکایت‌های زیادی در سراسر فضای مجازی در فروم‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که چرا با وجود این که گوشی‌های قبلی سامسونگ دارای چنین مشکلاتی بودند، اما این شرکت هنوز هم از سنسورهای اولتراسونیک در گوشی‌های پرچمدار خودش استفاده می‌کند. دلیل این اصرار واقعا چیست؟

این مشکل شاید در گوشی‌های میان رده یا ارزان قیمت قابل بخشش باشد (که واقعا هم نیست) اما کسانی که با وجود تمام مشکلات موجود برای خرید یک گوشی بیش از ۱۴۰۰ دلار هزینه می‌کنند، واقعا انتظار دارند یک گوشی همه چیز تمام داشته باشند نه دستگاهی که حتی برای باز کردن آن نیز باید چندین و چند بار تلاش کنند تا یک بار تازه موفق به باز کردن آن شوند. با این وجود، چند قدم برای از بین بردن بزرگ‌ترین مشکل سری Galaxy S20 وجود دارد که می‌توانید انجام دهید: یک انگشت خود را چند بار به سنسور تشخیص اثر انگشت شناسایی کنید و تا جایی که می‌توانید از محافظ صفحه استفاده نکنید. البته حتی با وجود این کار ها هنوز هم ممکن است چند بار نیاز به تلاش کردن داشته باشید و یا قفل آن آنقدر که انتظار دارید سریع باز نشود.

عرفان رحیمی صادق
علاقه‌مند به دنیای گیم و ماجراجویی با DualShock 4 در این هنر. بله هنر. به نظر من گیم یک هنر بزرگ است و هر بازی یک اثر هنری. گیم می‌تواند شما را در هر دنیایی که دوست دارید، قرار دهد.